Прокуратурата подхвана боя над момиче в столичния Южен парк

Скандалът станал между момичета от 12 до 16 години
1 юни 2020 14:47, Петя Славова
14
Прокуратурата подхвана боя над момиче в столичния Южен парк
Снимка: БГНЕС

Софийска районна прокуратура образува досъдебно производство за извършено престъпление  за нанесени телесни повреди по хулигански подбуди. Поводът е възникнал конфликт между група ученици в Южния парк вчера, при който момиче е било бито от свои връстници. По-късно то е прегледано в "Пирогов".

Още по темата


От събраните материали на прокуратурата става ясно, че около 18.00 часа в последния ден на май е възникнал скандал между голяма група от момичета. Те са били на възраст между 12 и 16 години. Началото е започнало с разменяне на обидни реплики и класификации.

При ескалиране на конфликта са нанесени и удари на две от момичетата, като впоследствие едно от тях е потърсило медицинска помощ. При прегледа са установени повърхностни рани в областта на устата, като е констатирана липса на други сериозни травми.

Действията по разследването продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
О, 9, те сега точно толкова неграмотни излизат и от там.Много е зле образованието у нас. Даже не може да се осмисли колко много!А писачите в жълтата преса са на нивото на някогашен петокласник.
11
1
 
1
 
! Отговори
Тео преди 3 години
... да идва принца!
10
4
 
7
 
! Отговори
Черепа преди 3 години
Вие какво се чудите? Каскета стигна дъното.До оня ден се занимава с кокошкари- джебчии, сега с малки момиченца...Иначе мен ще хваща???? Муахахахаааххаа....
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При бай Тошо виждали ли сте пиклички на по 15 години да се бият???А сега момченцата, ако това са изобщо момченца ги снимат отстрани...нямам думи
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"...с разменяне на обидни реплики и класификации...."---Петенка, как, моето дете, се разменят "класификации"??? Да вземеш да ни обясниш ли, що ли?Бях чувал, че се разменяли "квалификации", ама "класификации" ... не съм!Явно в средите, в които се движиш, го могат, та осветли ни и нас, да научим нещо!ПС. Надявам се не си завършила журналистика или филология!
7
3
 
15
 
! Отговори
Клет Каскет преди 3 години
Главният Каскет ще почне да разследва и пешеходци минали на червено само и само да не зачекнв къщата в БарЦелона и корпуцията на Горанов.А трото от варна якоса се уплашили да не последват съдбата на Божков ,че не смеят да пуснат нищо критично за Борисов - на Тихомир ,Иво и Марин бих препоръчал да изнесат колкото могат пари в чужбина (както и компромати) и да живят на нисък старт докато страхливецът Борисов е на власт.
6
5
 
20
 
! Отговори
Димки и пушилки преди 3 години
Сутринта Черепа обвини в прав текст Борисов в корупция тия ми говорят за птичи погледи?Вие нормални ли сте бе??Егати държавата и егати КОРУМПИРАНИТЕ и наведени медии?!За това Бг е на 111 място по свобода на словото (разбирай и по демокрация) след държави като Танганайка и Джибути.Ужас !!!
5
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Промяната на радеФ е факт!!!
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как са съученички, пък са на възраст между 12 и 16 години?
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво толкова има да си играе прокуратурата? Да оставят децата на мира да се разберат. Могат да бият 2-3 шамара на оператора на видеото ей така за назидание и дотам.
2
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демокрация и евроатлантизъм в действие...Бой, кой, когото свари...
1
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Викате ГешеФТов вече е преброил кокошките в Ихтиманско и сега ще подхваща и пик лите