Вижте къде няма да има вода в София в понеделник

Причинита - ремонти на "Софийска вода"
3
Вижте къде няма да има вода в София в понеделник
Снимка: "Софийска вода"

На  24 август 2020 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи кв. Подуяне, ул. „Боян Магесник“ №24 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Боян Магесник“ от ул. „Велчо Атанасов“ до ул. „Асенова крепост“; ул. „Погледец“ от ул. „Боян Магесник“ до ул. „Бричебор“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Боян Магесник“ на ъгъла с ул. “Блага Димитрова“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
                

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


3
Още по темата: водаСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отнесете с водоноска на моста, че там протестърите понамирисват.