Ето къде няма да има вода в понеделник

Причината - ремонтни дейности на "Софийска вода"
0
Ето къде няма да има вода в понеделник
Снимка: Софийска вода

На 15 март 2021 г. (понеделник) във връзка с монтаж на спирателен кран в кв. „Курило“, гр. Нови Искър се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. „Кестен“,  ул. „Тодорини кукли“, ул. „Кокиче“,  ул. „Ласка“, ул. „Жълтурче“ и ул. „Връх могилата“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тодорини кукли“ на кръстовището и ул. „Кокиче“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


0
Още по темата: водаСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации