Къде в София няма да има вода на 8 юли?

Причина са строително-ремонтни дейности
Обновена: 7 юли 2021 09:31 | 7 юли 2021 09:29, Елка Василева
1
Къде в София няма да има вода на 8 юли?
Снимка: "Софийска вода"

На 8 юли 2021 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи в ж.к. „Люлин“ 3 се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 04:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

ж.к. „Люлин“ 3

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:
-    пред входа на 33 ОУ „Санкт Петербург“
-    на кръстовището на ул. „Матей Преображенски“ и ул. „Никола Обретенов“.

На 8 юли 2021 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи в кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Пирин“ от ул. „Ген. Стефан Тошев“ до ул. „Родопски извор“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пирин“ – пред магазин „Фантастико“.

На 8 юли 2021 г. (четвъртък) във връзка с монтаж на водомер в кв. „7-ми – 11-ти километър“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Цариградско шосе“ от № 119 до № 149, БАН на бул. „Цариградско шосе“ №68-72, ул. „Извора на белоногата“, ул. „Магнаурска школа“, ул. „Проф. Константин Илиев“, ул. „Проф. Константин Костенечки“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цариградско шосе“ № 149 – пред хотел „Експо“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


1
Още по темата: Софийска вода
Още от София
Експерт: София произвежда 40% от БВП, а парите от Плана са под 5%
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Вай, вай, вай, вай! преди 4 седмици
А бе, хора! Кой е този ПРОФЕСОР Константин Костенечки?!?! Константин Костенечки е български средновековен писател, преподавател и историк, основател на Ресавската книжовна школа! Роден е около1380 г. В София, в района на Седми километър има улица на негово име, вероятно имате предвид нея.