Трамвай номер 5 става нощен

Намалявят и интервалите
24 дек 2023 16:45, Стела Стоянова
23
Трамвай номер 5 става нощен
Снимка БГНЕС

През следващите месеци следват подобрения - намалени интервали, нова трансферната спирка на по-централно място, линия N5 до Летище София и нощна трамвайна линия по трасето на трамвай 5.

Това съобщиха във фейсбук страницата си от "Спаси София"

"Нощният транспорт се завърна изцяло! От днес тръгват нови 2 линии: N3 - Овча купел - Левски Г и N4 - Гоце Делчев - Дружба 2

Всички 4 нощни линии работят всеки ден и се движат на интервали от 60 минути. Картата за пътуване за цялата нощ е 2 лв. - далеч по-изгодно от такситата, което е най-голямото предимство на нощните автобуси. Тези с годишна карта за градския пък ползват нощните линии напълно безплатно - още една причина да се снабдите с такава.

През следващите месеци следват още подобрения - намалени интервали, нова трансферната спирка на по-централно място, линия N5 до Летище София и нощна трамвайна линия по трасето на трамвай 5.

Щастливи сме, че в края на тази трудна година, многогодишните ни усилия започват да дават сериозни и постоянни резултати за по-добър град. Пожелаваме на всички светли и спокойни празници!", пишат още от "Спаси София".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Топър Харли преди 3 месеца
До НикСтава въпрос за автобусна линия...нали сега ще са 4 нощните, да пуснат номер 5 до летището :)Иначе и аз отначало се обърках, че става въпрос за трамвая, и се зачудих как точно ще стане тази хава ;)
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Приветствам! Нощният транспопт е шут единственият начин да се озаптят миришещите на пот таксиджии, които искат 20 лв за да те закарат от центъра до Изток, например. И успоредно с това да не се налага нормални хора да се принуждават да карат пили. Щото това само нормалните ще го разберат - ******ците ще продължават да жулят и да карат...
17
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
След N1 и N2 автобуси,наред идва и трамвай N5.Правилно ли съм разбрал?Трамваят който 2г.8м.отсъствуваше по трасето-кв.Княжево-сп.Съдебна палата сега се завръща ударно!!Ще има еднииии чалги купони в Студентски граааад..,не е за разправяне...!
16
2
 
2
 
! Отговори
Ник преди 4 месеца
Ехее. Чудесна новина за всички. Браво! Интересно ми е как ще бъде реализирано трасето от центъра в посока летището. Дали ще има ново трасе за трамвая и къде... Все пак от центъра в посока летището е само широко междурелсие - линии 20, 22, 23 до депо Искър. От Княжево до центъра е тясно междурелсие... Или ще се ползват автобуси вместо трамваи?
15
0
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 месеца
Ремонтът наближава,спокойно.
14
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дежурните копейки коментират всичко негативно. Дори хубави и полезни за всеки неща...
13
0
 
10
 
! Отговори
храбрият шивач преди 4 месеца
Може би става денонощен?Dnes, поправете си заглавието.
12
3
 
8
 
! Отговори
Миле преди 4 месеца
Трамвай 5 е българска поп вокална група, която първа налага атрактивно сценично присъствие с танцово шоу. Телевизионните снимки на песните на Трамвай 5 стават основоположници на българския видеоклип.83 та година. Защо евроатлантиците се пънат с тази култова линия ммммм
11
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 1 Алекс: изрроде, по-добре да оставят само нощния транспорт. Там автобусите са далеч по-малко от дневните и всички си плащат, защото има кондуктор. А хората, които пътуват нощем или работят или се забавляват, т.е. ИМАТ ПАРИ и харчат, а не са мизерници като теб, разбра ли бе говвно?!
10
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Разгеле! София отново прилича на европейски град а не на азиатско гето!
9
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
кои бяха тия от спаси София та обявяват неща които трябва да бъдат решени от общинския съвет ако случайно си избере председател
8
1
 
3
 
! Отговори
do 6 преди 4 месеца
Според мисирката списала това да.
7
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
РАЗКАРАЙТЕ ПАВЕТАТА ОТ БУЛЕВАРДИТЕ!!!!
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Денем няма да върви, така ли :)))))
5
7
 
14
 
! Отговори
Ужас преди 4 месеца
Като не се прави нищо защо,а сега като се прави нещо пак мрънкате,що за елементи сте?!
4
8
 
13
 
! Отговори
Наско усмихнатия преди 4 месеца
На Киро Пмъркански канадските приятели да им е по-удобно нощем като обикалят надрусани и заляни!
3
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Малоумщиниtе на розовото мис Бони,след златното нещо при Александър Невски и костенурката-нинджа на малките пет кьошета,за които са дадени немалко пари на когото трябва.Тези ще изСмучат София.Хак да им е на софиянци.
2
11
 
17
 
! Отговори
Жител преди 4 месеца
Браво!Това наистина е добра новина!Ако може да продължи така!Ще е хубаво ако може да се удължи трамвайното трасе по Ботевградско шосе до Джъмбо плаца!Също така и тролейбусната линия 1 по Бул.Владимир Вазов,до жк.Враждебна.
1
24
 
25
 
! Отговори
Алекс преди 4 месеца
Поредната ПП/ДБ малкоумщина.Няма шофьори за дневния транспорт,обаче ще разхождаме пияниците по заведенията с нощен градски транспорт.