Няма бял дим - Цветомр Петров и Диана Тонова на балотаж за СОС

Кандидатът на ИТН получи едва 4 гласа
Обновена: 25 яну 2024 13:29 | 25 яну 2024 12:17, Стела Стоянова
7
Няма бял дим - Цветомр Петров и Диана Тонова на балотаж за СОС
Снимка БГНЕС

Кандидатът на "Продължаваме промяната – Демократична България" (Спаси София) Цветомир Петров и кандидатът на БСП Диана Тонова отиват на балотаж за председател на Столичния общински съвет (СОС). След тайното гласуване те получиха 23 и съответно 9 от гласовете на общинските съветници, предаде БГНЕС.

Третият кандидат за председателското място в градския парламент – Пламен Данаилов от "Има такъв народ", получи едва четири от гласовете на общинските съветници.

По-рано днес ПП - ДБ -СС издигнаха вместо Борис Бонев Цветомир Петров за председател на СОС с идеята този път изборът най-после да бъде осъществен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какво прави до Терзиев и Бонев Андрей Зографски, който има двойно гражданство, на РСМ и на България, чиято майка Солза Грчева е яростна антибългаристка? Грчева предвожда митинги срещу България в Скопие, а нейният син е общинар от листата на ПП,ДБ,СС?! Това, краят на България ри, е?
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
При такава сложна ситуация и Шиши Пеевски не може да помогне - в случая Нинова няма думата, Иван Таков, лидер на партийната организация на БСП-София води играта, а той ще бави, докато свърши контролът на броенето на бюлетините на БСП от изборите за кмет на София.
2
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Как така оставяте ББ без късче хляб в управлението на столицата? Очаквайте недоволно грухтене поне две седмици и милиционерски номера при съставяне на кабинета, Само че КПетков се застрахова чрез договор за ненападение и взаимопомощ, като ББ и Петков взаимно оттеглиха претенциите си от съда. Какви ли милиционерски врътки ще измисли този път бившият гл.секретар на МВР? Правилото гласи: Не вземай таралеж за възглавница и милиционер за приятел!
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако и тоя път няма избор,довечера всички софиянци пред общината,да ги тричаме както подобава.