Вуцов иска Левски шампион, а ЦСКА - в блатото

Треньорът на сините се надява отборът му да не е боксова круша в Шампионската лига
23 юни 2008 12:42,
20
Вуцов иска Левски шампион, а ЦСКА - в блатото
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Велислав Вуцов определи приоритетите на отбора след първата тренировка на сините за новия сезон.

"Приоритет за мен е да съм шампион на България. Не се срамувам да го кажа. Искам да видя Левски да е на върха и ще се постарая да го постигна", заяви уверено синът на Иван Вуцов.

Велислав си пожела още катаклизмите в ЦСКА да продължат с пълна сила, което да доведе до още по-големи проблеми в клуба.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Lepoev преди 15 години
Абе тоя е много смешен! Глупах като говори му текат люгите! Само много ми е интересн ако ЦСКА и излезе от кризата и стане шампион за 32 път какво ще стане с тва прасе?
18
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 15 години
sas onzi ne6tastnik i bezdarnik BUKAREV li 6te stavat 6ampioni...Misiata nevazmojna...Dobre 4e se ima sas Vucovi ta se varna na rabota,4e nikoi ne go iska...
17
0
 
0
 
! Отговори
da преди 15 години
Продалжаваме да ме4таем...
16
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 15 години
да ти е живо и здраво бфс-то, че европа пак по телевизията от мачовете на цска щеше да гледашсамо уефски, служебно-европейски :р
15
0
 
0
 
! Отговори
Радио Ереван преди 15 години
Въпрос за радио Ереван: Като какъв се явявя Уефски в ШАМПИОНСКА лига?Отговор: Като носител на КАЛЪФКАТА и главен ДОНОСНИК.
14
0
 
0
 
! Отговори
ШАМПИОН преди 15 години
Тоя не мое да излезе от МОЧУРИЩЕТО /герена/ шампион ще става. То със служебните и купени върхове, май се свърши. Без КУПЕЦА Наско май нищо не става.
13
0
 
0
 
! Отговори
SD преди 15 години
.
12
0
 
0
 
! Отговори
IIII преди 15 години
TOVA PRASE DEBELO NE RAZBRA LI CHE E TAP KATO NA SELSAVETA KONIA
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Цветът на потурите също има своята история. Неслучайно в първата емблема освен синия цвят има и жълто и кафяво... Цветове които днес се срещат предимно по бельото на сините привърженици. Обстоятелство, което до 1923 година не е дразнело сините ***. Първоначално младите роми поръчват от Зимбабве екипи с жълто-кафяви рубашки и черни шалвари. Жълтото е означавало урина,а кафявото - фекалии и ***. Но в онези бедни години, когато първите потури се износват, няма пари за следваща . В един момент младите катунари решават да играят с екипите си от щавена говежда кожа. Малоумието набира скорост - синьото като турско синьо, като небето,като морето-изглежда синьо но не е. Зрителна измама, лъжа предопределила бъдещето на катуна за вечни времена. За да се стигне до " за Лефски, казал бог и оцветил областта около очите на сините фенове в синьо след една ръкопашна схвадка с фенове на ЦСКА..." Както и до крайната лефскарска аксиома, че който не е от Лефски, е българин... За добро или за лошо, но мистиката винаги е взимала връх над логиката сред синята ***. И няма как да бъде другояче - обор, създаден от ***, е обречен на анална наивност... гейрена смърди на от интриги и простотия!България ще се оправи, турция никога!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Историята го е доказала.ВСИЧКИ МРАЗЯТ СИЛНИТЕ.Бий ни на терена бе еснаф,бий ни на терена и ни затвори устите да го пъхня на баща ти бе *** злобен.
9
0
 
0
 
! Отговори
Самолетоносача преди 15 години
Този да ми лапне самолетоносача а жена му да прави *** на магистралата долен мазен *** .Като не можете да биете на терена пробвате с други номера.Ще ви видим дано ви се падне Ливерпул да те видя *** празноглаво какво ще правиш.Ще ти напълнят дебелия с английска *** *** такъв.Това *** на Армията ще го наебем
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Цялата фамилия Вуцови са пълни парцали и селяни,да си ходят в Габрово,заради тях и не само ще въведем софииско жителство отново!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
вуцигейков, къде е калиакра?б група,догодина и лефсхуй е там!няма вече , подкрепа за гейрена погром над турците от подхуене
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
eй, много червена простотия се лее тук - като пикоч по тръбите
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Рано рано отзарана *** за Лесни вашта мама
4
0
 
0
 
! Отговори
няма име преди 15 години
таз овча глава що не ходи да пасе?! ей, това българската тъпотия край няма! що не се замисли, че ако няма ЦСКА, и Левски няма да бъде същият отбор... даже футболното "първенство" няма да е същото! така де, феновете на Левски няма да има кого да псуват :))))
3
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
някой го очакват неприятни изненади като започнат истинските мачове :D и тия съдии пак ще съсипят всичко, лошковци такива
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** grozen
1
0
 
0
 
! Отговори
петрарка преди 15 години
Агънца заспалии,ох събудете сеее.От сън дълбок се събодете вашта мама овча,бееее беееее

Спонсорирани публикации