Бекъм остава още 2 години в Лос Анджелис Галакси

"Имах оферти от много отбори, но искам да играя тук", заяви англичанинът
Обновена: 19 яну 2012 11:11 | 19 яну 2012 11:11, Красимир Ангелов
4
Бекъм остава още 2 години в Лос Анджелис Галакси
Снимка: Reuters

Звездата на ЛА Галакси Дейвид Бекъм удължи своя договор с клуба за още два сезона. 36-годишният ветеран игра 5 години за клуба от американската Мейджър Сокър лига и се предполагаше, че ще смени обстановката.

Очевидно обаче Бекъм е решил да остане в САЩ заради семейството си, отказвайки примамлива оферта от френските новобогаташи Пари Сен Жермен.

"Това беше важно решение за мен. Имах много оферти от други клубове по целия свят, но все още изпитвам страст да играя в Америка и да печеля трофеи с Галакси", заяви Бекс на официалната страница на клуба.

"Футболът вече е много популярен в САЩ и аз съм отдаден в желанието си да развием този спорт още повече в страната. Аз и моето семейство сме много щастливи, след като се установихме в Америка и имаме намерение да прекараме още дълги години тук", завърши Бекъм.

Според медиите в Лос Анджелис в новия договор на Бекъм ще има клауза, която му позволява да играе за отбора на Великобритания на летните олимпийски игри в Лондон.

Почти сигурно е, че именно бившият английски капитан ще бъде сред малцината ветерани, които ще имат щастието да вземат участие в сборния отбор, съставен от играчи на Англия, Уелс, Шотландия и Северна Ирландия.

Още новини от световния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Дейвид Бекъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
19
 
! Отговори
Lestat преди 12 години
Правилно ли виждам или малкия е с шапка на Арсенал?

Спонсорирани публикации