Григор Димитров отпадна на полуфиналите в Торонто

Българинът загуби от Жо-Вилфред Цонга с 4:6, 3:6
9 авг 2014 23:42, Друми Георгиев
53
Григор Димитров отпадна на полуфиналите в Торонто
Цонга спря устрема на Григор в Торонто. Снимка: Ройтерс

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отпадна на полуфиналите на силния турнир от сериите "Мастърс" в Торонто, след загуба с 4:6, 3:6 от французина Жо-Вилфред Цонга.

Димитров изигра добър първи сет, но в деветия гейм пропусна пробив и въпреки достигнатите четири възможности да го върне, не успя да се справи и Цонга затвори сета при 6:4.

Още в самото начало на втория сет българинът допусна пробив на нула и неговият съперник поддържаше разликата от два гейма, за да пробие отново в деветия гейм за крайното 6:4, 6:3 в своя полза.

Григор Димитров завоюва 360 точки за световната ранглиста и около 148 000 щатски долара от наградния фонд.

Как се разви срещата, вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Най-добрият тенисист в българската история за всички времена - Фамозен ришо, гордостта на народа, спортиста с гоямуто сърце, помогна на цветнокож играч да почувства радостта от победата и щедро му подари мача. Вероятно причината е рускинята с украински корени и големите очи, пред която, нашето момче защитава, честта на българския мъж! Още веднъж показахме на света, че парите и победите нямат значение, когато си ***"
38
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Продължава да пише книгата...
37
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Македония винаги е раждала таланти като Бербатов и Г Димитров
36
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да разбера тези от вас, които хейтват против България толкова много, защо просто не се изнесат в чужбина и да си мълчат там. Григор е прославил България много повече от всички пишещи в този форум взети заедно.
35
3
 
5
 
! Отговори
ne4o преди 9 години
пак добро представяне в голям турнир,полуфинал не е малко...и наи важното е 4е продалжаваш да се развиваш ....има голяма разлика от миналата година....браво гришка продалжаваи да ни радваш ...предстои ти много радости и успехи занапред....ааааа и моля ви се пишете за григор и не обращаите внимание на *** които плуят григор..те това искат некво внимание 4е никои не им обраща внимание...
34
6
 
9
 
! Отговори
даскал Колю преди 9 години
Хайде сега да вземе да си изкара основното образование а после и средното или да си ги купи като Стоичков поне,защото България не трябва да се излага с неграмотни шампиони или поне нарочени за такива
33
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чалгата върви в пакет с новите управници, а те вървят в пакет с интересите на новите ни господари, на които не им трябват умни и можещи хора тук. И не се опитвай, вкарвайки ме в някаква тема да избягаш от същността на нещата.Нас тенденциозно и планово ни унищожават като хора. И в частност, плюенето по Григор е показателен факт. Дори когато сме успешни и доказали се, ни се отрича всичко и се стараят да ни натикат в калта.
32
2
 
3
 
! Отговори
за 40 преди 9 години
Моженето и чалгата са различни неща. Чалгата е лош вкус, не лошо качество на мисленето и моженето. А крадците ни надвиха с активната подкрепа на новите ни господари, за които не е важно кой ни управлява, дори да е сериен убиец, важното е да им се подчинява!
31
3
 
2
 
! Отговори
за 38 преди 9 години
Да, можем и сме качествени! Трябва да видиш колко са смотани европейците в големите градове и как не могат да си сменят контакт или панта! Жените им копче не могат да зашият, цип да сменят! А за това, че са ни яхнали престъпници и крадци народът не е виновен, нито от това става по малко кадърен!
30
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подкрепяме те безрезервно и предано, ЗАЩОТО СМЕ БЪЛГАРИ!!!! Майната им на платените злобеещи драскачи, които изпълняват поръчки срещу нацията с цел да тровят душите ни и да унижават достойнството ни! Ние сме качествени и можещи хора, оцеляващи през вековете независимо от враговете ни!
29
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хех, тъмните сили не са пропуснали да отбележат точка под тази статия. :)
28
6
 
5
 
! Отговори
se преди 9 години
Много се съмнявам да не тръгне по стъпките на Божинов! Него го провали слабостта към жените!
27
3
 
11
 
! Отговори
Бай Григор преди 9 години
Адашчето е велик мъж и спортист ! Всички пишещи тук и по другите информационни сайтове завистници могат само да му ЗАВИЖДАТ на успехите ,мадамата , интелигентността и чара му ! Давете се в собствената си жлъч!
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко анти БЪЛГАРСКО е на почит в този "сайт"- "сайта" на:"ястребите" гурбетчийките, ,до бъмзитата,аЛовци,Hiter и всякаква подобна ***
25
1
 
5
 
! Отговори
бй преди 9 години
До баровецчувал си ти"ложа"палячооо
24
2
 
8
 
! Отговори
dsdada преди 9 години
Ама са прости някои индивиди.......направо да им се чудиш как се сещат, да дишат....
23
3
 
23
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Той е 8-ми в света, а вие къде сте?
22
5
 
2
 
! Отговори
ei kanadec преди 9 години
ti ne stavash moito momiche
21
17
 
6
 
! Отговори
канадеца преди 9 години
Цело чудо е,че аматьора *** стигна до полуфинала.Гледах го днеска на живо в Торонто.Миналата година го гледах и в Монреал.Еми не става момчето гола вода е!
20
15
 
6
 
! Отговори
Cleo преди 9 години
Аз като писах вчера, че Кинг Цонга ще размаже Аскускуту *** Дришу ***, вие ми слагахте минусите ... А? М?

Спонсорирани публикации