Суарес вкара два на Сити, Меси изпусна дузпа

Барса върви към 1/4-финалите след успех с 2:1 в Манчестър
Обновена: 25 фев 2015 16:06 | 25 фев 2015 07:18,
4
Суарес вкара два на Сити, Меси изпусна дузпа
Снимка: БТА

С два гола на Луис Суарес Барселона победи Манчестър Сити с 2:1 на неговия „Етихад Стейдиъм“ и така е доста по-близо до 1/4-финалите на Шампионската лига. Реваншът е на 18-и март на „Камп Ноу“.

Уругваецът вкара на два пъти до почивката, за да материализира предимството на отбора си. След паузата домакините се подобриха и върнаха един гол чрез Серхио Агуеро, но малко след това Гаел Клиши бе изгонен.

Нещата можеха и да решени напълно, ако в самия край Лео Меси не бе изпуснал дузпа.

Все пак обаче Барса постигна трета поредна победа над Сити и показа, че загубата от Малага през уикенда е била по-скоро случайна. Гражданите пък ще имат нужда от много силно представяне след 3 седмици, за да успеят да отстранят своя съперник.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Спорт" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Ман сити преди 9 години
е прекрасен отбор/беше/,но треньорът просто не може да налучка състава.Май Манчини се справяше по успешно,той пък си имаше проблем с Марио.
2
3
 
3
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Меси трябваше да прояви малко благородство с дузпата като я отстъпи на Суаерс ,но Меси не направи този жест към Суаерс ,а можеше да е с хектрик Суаерс .Мача през първото полувреме беше слаб, през второто стана по-интересен като МансСити понатиснаха ,но Клиши направи втора грешка и изхвръкна ,а можеше и 2:2 да се получи ако не бе изгонен .
1
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те ако Барса бяха във форма, 5-ца не им мърдаше. Малко ги биха. Не съм фен на Барса, ама англетата все голям го вядат, ама защо ли само в Премиършип, а в Европа хич ги няма.