Юнайтед готов да плаща 500 хил. паунда седмично на Бейл

"Червените дяволи" искат да бият шута на Ван Перси и Ди Мария
15 май 2015 18:00, Александър Попов
6
Юнайтед готов да плаща 500 хил. паунда седмично на Бейл
Снимка: Reuters

Манчестър Юнайтед ще направи всичко по силите си, за да разкара Робин ван Перси и рекордната покупка на клуба Анхел Ди Мария, за да може по този начин да подсигури средства, а и достатъчно голяма заплата, за уелското крило на Реал Мадрид Гарет Бейл, пише "Мирър".

"Червените дяволи" имат сериозни мераци към уелсеца и изданието твърди, че отборът е готов да плаща на фланговия играч умопомрачителните 500 хиляди паунда седмично, за да го убеди да акостира в клуба.

Уелсецът е разсипван от критики след втория си сезон в Реал Мадрид и се смята, че може да напусне клуба през лятото и да се завърне във Висшата лига.

Още не е ясно обаче колко точно ще извади Юнайтед за Бейл при положение, че "Белия балет" плати за него преди две години рекордните за футболния свят 85 милиона паунда.

Предполага се обаче, че отборът ще трябва да се бръкне поне с 80 милиона в английска валута, за да може Реал да е на минимална загуба от продажбата на уелсеца.

Бейл си навлече гнева както на Карло Анчелоти, така и на съотборниците си и феновете на Реал, с пропуските, които направи срещу Ювентус в реванша от 1/2-финалите на Шампионската лига на "Сантяго Бернабеу".

В крайна сметка неговият тим отпадна на крачка от финала и е на път да завърши кампанията без спечелен трофей.

В Юнайтед пък са крайно недоволни от Ван Перси и Ди Мария, като към аржентинеца има сериозен интерес от страна на ПСЖ, а холандецът може дори да бъде освободен в края на сезона, ако двете страни се разберат. И двамата са сред най-скъпоплатените играчи на отбора.

Още футболни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Djagi преди 8 години
Ne bqh 4uval 4e kogato gubish forma to cenata ti se ka4va !
2
0
 
0
 
! Отговори
Бахура преди 8 години
В. Мирър...
1
2
 
5
 
! Отговори
лелеле преди 8 години
Дааа, нещо не е наред. Не е нормална за една седмица Бейл да взима повече, отколкото американския президент за цяла година.

Спонсорирани публикации