УЕФА отложи ШЛ и всички международни мачове

Международен футбол няма да има до второ нареждане
4
УЕФА отложи ШЛ и всички международни мачове
Снимка: БГНЕС

Европейската футболна централа УЕФА отложи до второ нареждане всички международни мачове - европейски национални отбори, Шампионска лига и Лига Европа.

Това стана ясно на днешната видеоконференция на футболна централа с генералните секретари на всички 55 членки на асоциации и след препоръките, направени от работните групи, създадени на 17 март.

Крайните срокове, свързани с всички европейски клубни турнири през сезон 2020/21, бяха отложени до второ нареждане. УЕФА ще оповести нови крайни срокове в скоро време.

Освен това, Изпълнителният комитет повтори своята пълна отдаденост към линцензирането на клубовете и финансовия феърплей и постигна съгласие, че при настоящите извънредни обстоятелства, са необходими някои специфични интервенции за организирането на работата на членките-асоциации и клубове.

ИК на УЕФА подкрепи предложението да даде повече време на членките-асоциации за завършване на процеса по лицензиране на клубовете, докато не бъде изяснен процесът процесът за приемане на клубните състезания на УЕФА през следващия сезон.

Какво още решиха от УЕФА четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: УЕФАШампионска лига
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
The Ghost преди 4 години
Една хубава новина
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В тая карантина ни вземаха най-хубавото, сега дори и по ТВ няма какво да се гледа - само негативни и песимистични новини и така, докато не се побърка тотално народа от стрес и паника.

Спонсорирани публикации