Резил! Славия обърна на Левски на "Герена"

"Сините" допуснаха обрат и загубиха
Обновена: 4 юли 2020 20:01 | 4 юли 2020 20:00, Веселина Йорданова
49
Резил! Славия обърна на Левски на "Герена"

Левски допусна обрат и загуби от Славия с 1:2 в двубой от третия плейофен кръг на efbet Лига, игран на стадион "Георги Аспарухов".

Футболистите на треньора Георги Тодоров диктуваха темпото и заслужено поведоха в резултата още в началото на срещата, благодарение на Станислав Иванов (17'). През втората част обаче нещата се завъртяха на 180 градуса. "Сините" чувствително свалиха качеството си на игра, докато играчите на Славия вдигнаха оборотите и постигнаха пълен обрат след голове на Ивайло Димитров (65') и Филип Кръстев (85').

Така Левски остава с 53 точки на второто място, с 1 повече от отбора на ЦСКА, който утре приема Лудогорец на Армията. Славия пък се изравни по точки с "червените", но застава на четвъртото място, заради по-лошата си голова разлика.

Преди началото на срещата Хали Тиам излезе на пистата със семейството си. Футболистът получи почетен плакет и награда от изпълнителния директор на "сините" Павел Колев. 

Подробности четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: футболлевскиСлавия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
2
 
! Отговори
срам БГ преди 3 години
Резил е целия български футбол и БФС остава и Левски да завърши втори с отбор без играчи и пари от половин сезон
31
3
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Чужденци- Българи 1:2! Българи, юнаци!
30
5
 
4
 
! Отговори
Пояснение: преди 3 години
Панславянството няма почва и е унищожително за микроИзточноевропеиските държавиБрачата Чалга алкохол Сърби ги знаеме а другите брача алкохол музичари Хърватите дори взривиха Статуята на Свободата в САЩ за удоволствие на сегашните чернокожи и другите им крайнолевиГолемият Брат в Москва и Алтернативните Големи Братя във Берлин,Виена,Лондон,Вашингтон доведе до автогеноцид и микроизточноевропейски п"роституткиИз.Европа бил ключът за завладяване на Азия ама там си има УЖ-държави и не ги броят
29
2
 
9
 
! Отговори
Майна преди 3 години
Закривай!!!;)
28
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Славия обърна на Левски на Герена". -абе тия журналята, къде ви учат ...
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
с премахването на комунизма рухна и мита за комунистическите колоси цска и левски оказа се че без помоща на власта са едни обикновенни отборчета време е да погледнат реалноста и да започнат сами да градят без партията маика както бяха свикнали
26
1
 
9
 
! Отговори
Манго преди 3 години
На тези футболисти тавана на заплатата трябва да е 2000лв
25
5
 
4
 
! Отговори
Фен на Сейнт Патрик преди 3 години
Червеният Цска от е ОРЕЛ като този върху ГЕРБА на петицата РОТШИЛД присвоен от ЛЕГИОНИТЕ на Римската империя а от друга са съветски червеноармейциЦска е малкият брат кръстен на името на ТУРЦИЯ създадена от Ленин и Троцки то ест на п-ов МАЛА АЗИЯ досущ като двойника и МалайзияУсташите откак взривиха Статуята на СВОБОДАТА в САЩ умре и Славия и славянството в мизерната Източна Европа с Голям Брат ту в Москва,ту Берлин,ту Лондон и ВашингтонВечни роби п"омияриВръщайте си се във ВИЗАНТИЯ
24
4
 
14
 
! Отговори
Само Славия ! преди 3 години
Браво юнаци, бъдещият "Бял балет" на балканите !
23
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не са паднали с 5 гола разлика, че да е резил? Паднаха с един гол разлика и то 5 мин преди края. Резил е когато втородивизионни чужди отбори играейки с резервите си правят нашите смешни. Без пари толкова.
22
7
 
25
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 3 години
Време е настоящия отбор от Подуене да върне някое от предишните си имена-,, Пощенец,, ,,Динамо,, ,,Продоволственик,, ,,Витоша,, ,за да не се срами името на най-величавият българин Васил Иванов Кунчев !!!!!!
21
6
 
22
 
! Отговори
eve1 преди 3 години
Има ли друга държава по света където футболните отбори да носят имена на националните си герои?Може и да има но аз не се сещам и затова само питам.А иначе на Славия честито!Биха си напълно заслужено.
20
2
 
39
 
! Отговори
Българи юнаци преди 3 години
Българските момчета победиха... Това не е резил! Просто сме по-добри
19
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И прас защо даде половин милион, с тези играчи и такава игра подуене са си точно за аматьорския футбол
18
2
 
38
 
! Отговори
Не извратен тип преди 3 години
Кое е резила ? Резил е ,че български футболисти не могат да се наложат пред ментетата бежанци,резел са детските школи,резил е корупцията и уговорените резултати,резил е главна прокуратура,резил е правителството,не е резил ,че Левски загуби от Славия със българските футболисти
17
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То не е изненада Славия да бие .Изненада ще е ако Левски бие .
16
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Споко Пеевски и Доган пак ще спонсорират обора от подуене
15
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При двубой между спаринг- партньори е така. Истинският футбол е в Европа.
14
4
 
32
 
! Отговори
MILF преди 3 години
Тити в 16.00 - трябват ни пет млн.Венци в 16.15 - ок. Обръщалка на коефициент 30 плюс дарения от Пеевски. На мачовете на тия тр да ходите с пликове за повръщане, а вие смс-и пускате.
13
2
 
29
 
! Отговори
Лалала преди 3 години
Що за заглавие е това?? Резил? Не би трябвало журналистите да проявяват каквито и да е пристрастия. А иначе браво на славия

Спонсорирани публикации