Манчестър Юнайтед разби Тотнъм насред Лондон

"Червените дяволи" победиха с 3:1, след като на почивката изоставаха 0:1
11 апр 2021 20:45, Красимир Ангелов
6
Манчестър Юнайтед разби Тотнъм насред Лондон
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед постигна пореден обрат през сезона. Този път "червените дяволи" победиха Тотнъм с 3:1, след като на почивката изоставаха с 0:1. Това се случи в голямото дерби от 31-вия кръг на английската Висша лига, което се игра на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм".

Двата тима изиграха страхотен двубой, като домакините взеха аванс в 40-тата минута чрез Хюн Мин Сон.

"Червените дяволи" възстановиха равенството в началото на втората част. Голмайстор бе Фред(57'). Пълният обрат стана факт десет минути преди края, когато Единсон Кавани препарира Юго Лорис след страхотен плонж в наказателното поле. Дълбоко в добавеното време се разписа и Мейсън Грийнууд и подпечата успеха за гостите.

Така Ман Юнайтед се доближи на 11 точки до лидерът Ман Сити, като "червените дяволи" имат и мач по-малко. Тотнъм пък заема 7-ма позиция и вече е на 6 пункта от Топ 4.

Всичко за дербито във Висшата лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съдията цял мач буташе ТоТ. Толкова грешки направи направо ужасно ниско ниво за Стандарта. Юнайтед израства много. Догодина при някой добър трансфер, ще са в борбата за титлата.
2
17
 
7
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Едва ли може да има по-противен отбор от , кой и да хванеш от отбора от противен- по-противен. И инфантилното им тренерче с очички на скункс. Тоз португалски Фернандеш трябваше още първото да е под душа, 2 удара без топка, няма даже и жълт
1
3
 
11
 
! Отговори
Доц Мангъров преди 3 години
Моуриньо е най големият *** тире пар цал, добре че беше абрамович и реал мадрид те и без тренер си бият