Промени в движението заради мача на "Лудогорец"

СДВР ще помога за улесняването на трафика с регулировчици на възловите кръстовища
Обновена: 13 мар 2014 09:37 | 13 мар 2014 09:31,
16
Промени в движението заради мача на "Лудогорец"
Снимка: Булфото, архив

"Лудогорец" се изправя срещу испанския "Валенсия" в турнира Лига Европа днес от 20 часа. Двубоят ще се играе на Националния стадион "Васил Левски" от 20 часа, което ще наложи ограничения на движението в столицата.

От 7.00 часа до приключването на мача се забранява влизането, престоят и паркирането на коли по алеите около Националния стадион, съобщават от Столична община. Забраната ще важи от 8 часа и за района зад сектор Г, като продължителността й е 24 часа. Ограничения ще има и за района зад сектор Б, така и за на моста пред Националния стадион и по улица "Гурко" между булевард "Евлоги Георгиев" и булевард "Васил Левски" извън местата за платено паркираране "служебен абонамент".

Движението на автомобили може да бъде преустановено в двете посоки по преценка на СДВР от 19 часа до приключване на мача. Ще се пропускат автобусите на градския транспорт по улица "Гурко" между булевардите "Васил Левски" и "Евлоги и Христо Георгиеви", по булевард "Евлоги и Христо Георгиеви" между площад "Орлов мост" и булевард "Черни връх" и по булевард "Драган Цанков" между булевардите "Евлоги и Христо Георгиеви" и Алея "Яворов".

Промяна има в маршрута на автобус 75, която важи от 19 часа до последния съдийски сигнал на Националния стадион. Линията ще е със съкратен маршрут – ще се движи само до Военна академия.

От СДВР ще подпомогнат улесняването на трафика, поставяйки охрана и регулировчици на възловите кръстовища.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
гфт преди 10 години
Абе стига заради тия ритнитопковци страда половин град!Всеки да си прави сметката за колко време ще стигне от т.А до т.Б.Оня ден две полицейски коли с аларми придружаваха автобуса на Валенсия да иде на тренировка!? Защо бе? Да се направи един стадион на околовръстното !
13
0
 
3
 
! Отговори
йй преди 10 години
*** левскари пак се обаждат
12
10
 
2
 
! Отговори
горд ПАТРИОТ !!! преди 10 години
До АнонименАйде нашите айде Валенсия!!! На *** карабини от разградения град извънземния им късмет срещу Лацио нема да ги покрива до безкрай!!! Вамос Валенсиана вамос!!!
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do 11Прав си брат! Мой авер си продаде билета тази сутрин на един за 40 кинта за сектор Г. Вечерта ще си направим страшна маса и ще гледаме мача по телевизията!
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мда и ние "нещастните" "богаташи" които плащаме по 150лв. за винетка в такива дни обикаляме по 2 часа улиците в търсене на място или спираме на 2км от дома си поради факта, че в радиус от 2км около стадиона всички улици се задръстват от провинциални коли.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
К'во чаткате минуси на Страхил бе! Не виждате ли, че иронизира *** като тоя номер 6-ти???? Ей мама му стара, четете като овце всичко дословно.
8
5
 
16
 
! Отговори
страхил преди 10 години
Миналата неделя излязох на разходка в Борисовата градина. Много се издразних на големия брой автомобили паркирали по алеите на парка, разни джипове се промушваха се между бебешки колички и играещи деца. Още по-дразнещо беше бездействието на полицаите които по никакъв начин не санкционираха нарушителите. Съвсем импулсивно и без угризение започнах да драскам колите с ключодържателя си. Една майка с две деца ме видя и ми се усмихна топло. Дадох пример за активна гражданска позиция, нали :)
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 6Внимавай само някой селянин от Разград да не ти изпука един отзад докато пукаш гумите на колата му и да ти замирише врата на изгоряла гума.
6
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
пукам гуми
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"улица "Гурко" между булевардите "Васил Левски" и "Евлоги и Христо Георгиеви", по булевард "Евлоги и Христо Георгиеви" между площад "Орлов мост" и булевард "Черни връх" и по булевард "Драган Цанков" между булевардите "Евлоги и Христо Георгиеви" и Алея "Яворов"."Това си е половин София. Ще има задръствания до 3ч. през нощта.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 3Ами аз какво казвам бе, приятелче? Че ако я няма забраната ще настане пълен хаос около стадиона.
3
2
 
6
 
! Отговори
До 2 преди 10 години
София си има буферни паркинги за тази работа. Това да не ти е мегдана на село, та да си паркираш пред вратата на стадиона. Има и едно нещо, което се нарича МЕТРО. Има спирка до стадиона.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 1Ами това не ти е всеки мач с по 5-6 000 души. Днес от провинцията ще дойдат хиляди коли за мача. Стадиона ще е претъпкан. Очакват се 40 000 души. Нали се сещаш че са наложителни тези забрани?!
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На всеки мач е така. Органите не им дойде поне малко ъкъл, да разберат, че нито мача пречи на движението, нито движението пречи на мача. Само милиционерите пречат на всички.