Спипаха двама телефонни измамници

Върнали почти цялата сума на похитена 85-годишна жена
31 май 2014 12:05,
9
Спипаха двама телефонни измамници
Снимка: Архив Булфото

Служители на Районното полицейско управление в Тервел заловиха двама мъже от схема за телефонна измама, съобщи пресцентърът на Областната дирекция на МВР.

Полицията е издирила Г. А. на 23 години и С.С. на 20 години - и двамата от Тервел, след жалба на жена, че е била излъгана от мним лекар. 
 
Непознатият, който се обадил на домашния телефон, съобщил, че сестра й е пострадала, настанена е в болница и поискал 12 000 лева, за да бъде лекувана.
 
Н. С. /85 г./ успяла да събере 6550 лева и час и половина след разговора дала сумата на двамата мъже, които дошли пред къщата й. 
 
С протокол за доброволно предаване Г.А. и С.С. върнали почти цялата сума - 6450 лева. Полицията продължава да разследва измамата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
алкап преди 9 години
*** продават цигари в дружба пред фантастико и на женскич пазар от +5 години кво праиме госпуда офицруимадите ли си клатиме или имаме покровителство
7
1
 
3
 
! Отговори
някой преди 9 години
Аз да попитам,тия възрастни хора в нашата държавица,нямат ли деца и внучета,които да разговарят с тях.Да им обяснят,за телефонните измамници?Да зарежеш родителите си ей така,да става каквото ще с тях,това е грехота.
6
1
 
5
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
Става дума за отвличане ли или за телефонна измама ? Нещо напоследък пиянски статии ми се виждат !
5
1
 
11
 
! Отговори
крум преди 9 години
Хан Крум й трябва на нашта разпасана държавица, а не някакви болни лидери за по 4 г., които идват с идеята да се наплющят за последно, че след 4 г. не се знае !!
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
После ги заведоха в Районното, почерпиха ги с по едно кафенце, прочетоха им една лекция "че не е хубаво да правят така" и ги пуснаха да си ходят по живо по здраво.
3
9
 
8
 
! Отговори
Anonimen преди 9 години
Докато има балъци ще има и тарикати.
2
3
 
4
 
! Отговори
bg преди 9 години
Sataninskite *** John Kerry I Jahn McCain sa protiv dvamata izmamnici da budat pokazani po televiziata.NATO-OTAN sushto ne razreshava te da budat pokazani po televiziata.
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на полицията за навреме взетите мерки и успешния изход!Сега ги покажете по телевизията тия двамата, може и други измамени да ги разпознаят.