Август си отива, но лятото остава

Топло и слънчево утре, още по-горещо през уикенда
27 авг 2015 17:37,
4
Август си отива, но лятото остава
Снимка: архив Булфото

Утре през деня ще е слънчево, с температури, типични за лятото, в повечето места от 30 до 35 градуса, гласи прогнозата на Националния институт по метрология и хидрология.

По Черноморския бряг вятъра ще разхлажда и температурите ще са около 26-28 градуса. Едва вечерта над североизточната част от страната ще се появи разкъсана, предимно висока облачност.

По Черноморието ще е слънчево. През деня ще се появи слаб вятър. Максималните температури по крайбрежието ще са 26-28 градуса. Температурата на морската вода се задържа 24-26 градуса. Вълнението ще е 1-2 бала.

Времето в планините ще е предимно слънчево и топло. На 1200 метра температурата ще достигне 24 градуса, на 2000 м - около 17 градуса. Вятърът по билата ще е до умерен, от изток-североизток.

През уикенда ще бъде слънчево и почти тихо. Температурите ще се повишат още и максималните в повечето места ще са между 31 и 36 градуса, по-ниски ще остават само по Черноморието.

Временни увеличения на облачността ще има в събота, а в неделя вятърът от изток-североизток временно ще се усили, основно в Източна България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: слънцетопло време
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
славянин преди 8 години
Зимата си отива, не лятото!
3
0
 
2
 
! Отговори
WC rider преди 8 години
Август си отива, акото остава...Следващото лято пак ви каним на *нозенец- органичен плаж с най-висока концентрация на Ешерихия коли, носител на титлата "Кафяв флаг".
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лятото свършва след 1 месец
1
0
 
0
 
! Отговори
Ха-ха преди 8 години
Барем в Уикипедия вижте от кога до кога трае лятото в Северното полукълбо, за да не правите подобно "сензационни" открития.