Бездомно куче разкъса крака на жена във Варна

Жената била нападната в района на Стара гара
7
Бездомно куче разкъса крака на жена във Варна
Снимка: Булфото, архив

50-килограмова бездомна каракачанка нападна жена във Варна и едва не я уби, съобщава информационна агенция "Черно море". Пострадалата е с разкъсано бедро и сътресение на мозъка, след като си ударила главата, когато кучето е поваляло.

58-годишната Янка Петрова, която е ръководител движение, обикаляла за контрол стрелките в района на Стара гара до рибарското селище във Варненското езеро. Внезапно отнякъде се появил звярът, който я нападнал пред очите на хора от близките гаражи, разказва "24 часа". "Кучето се стовари върху мен, събори ме на земята и два пъти захапа бедрото ми, като искаше да го разкъса. Дупките от зъбите му са от единия до другия край на крака ми", обясни Петрова.

Жената е имала шанс да оцелее, защото петима души се притекли на помощ. Те дърпали озверелия пес, като даже са го удряли с мотика, за да го отскубнат от крака на железничарката. След дълга борба, кучето все пак се дръпнало настрани.

Пристигналите от кучкарника и от полицията служители установили, че песът не е познат. Според местните той се е появил преди 3 дни неизвестно откъде и се държал заплашително. Рибари смятат, че каракачанката е изгонена от някой на улицата. Пострадалата Янка Петрова пък казва, че ще заведе дело.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Варнанападение от куче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
12
 
0
 
! Отговори
Юлиан преди 8 години
Ама как от двете страни - да не би и отзад да има зъби ?
2
3
 
14
 
! Отговори
офф топик преди 8 години
Кръвожадни песове.Като толкова искате кучета,си ги гледайте,спрямо правилата.А не-да ги оставяте да хапят и да им зае*авате л*йната посред училищните дворове!
1
2
 
21
 
! Отговори
Момо преди 8 години
50-кила каракачанка...На бас, че някой си я е взел, обаче е започнала да яде много и я пуснал на свобода.Това си е доста сериозен ангажимент от който някой се е оттървал доста лесно.