Старозагорски потайности: Среднощен купон, запой, дрога...

Шестима са задържани след акцията, издирва се Стамбето
28 мар 2016 15:40,
21
Старозагорски потайности: Среднощен купон, запой, дрога...
Блокът, където се разигра екшъна. Dnes.bg

Шестима са задържани в ареста за 24 часа при обедната акция в Стара Загора, провокирана след сигнал до полицията, че мъж мята от терасата на апартамента си предмети и бутилки със запалителна течност, научи Dnes.bg от свои полицейски източници.

Полицията в града на липите издирва 31-годишния Станимир, известен като Стамбето, в чийто апартамент до ранни зори са се вихрили веселби, обилно полети с алкохол и дрога.

Още по темата

Преди обед на телефон 112 се обажда мъж, който видял как от терасата полита коктейл "Молотов" и пада на метри от жена, минаваща покрай блок ЗСК 1 в старозагорския квартал "Три чучура – юг".

Дошлите на мястото униформени установили, че в апартамента има седем души.

Първоначaлно те се бакирадирали в жилището, но след преговори са отворили на служителите на реда.

Задържани са шестима души, като по време на акцията Стамбето успява да избяга на полицаите.

Мъжът е криминално проявен, води се на отчет за разпространение на наркотици и кражби.

От МВР увериха, че по време на операцията не е имало застрашени граждани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
brei преди 8 години
така както гледам от снимката и както пише,са ангажирани цял автобус полицаи,а този се измъква,какви са тези полицаи бе ,да бяха повикали 7а клас те може би са по-подготвени! Българи, за това плащаме данъци и както виждаме родната полиция ни "пази".
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен Сидеров президент!
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Намериха ли го Стамбето? След като обясни за банката в Русе да каже и тапите в София заради метрото. Не се живее така, а Стамбето нищо не казва ... Господа политици ? Стамбе?
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде малко си оправете статиите за този случай, а? Преди тази статия писахте че тоя Стамбето е задържан, а сега казвате, че е избягал и се издирва? Вие да не сте пияни в тоя сайт от обяд бре?
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е как ще избяга от апартамента си тоя Стамбето бре? Да не е литнал през терасата случайно? Тия полицаи ли са или са събрани от детската градина?
9
1
 
4
 
! Отговори
до 5 преди 8 години
Не се излагай бре, друже, к'ви 156, 157 те гонят в Юга!!! Има само в 55 и 56, хайде и половината от 41 да е. За Север-а к'ви нови кооперации бленуваш?!?! В севера има една единствена нова от преди 5-6 години до автокъща ЗИКО. Ти откога не си стъпвал по тези квартали??? Нови кооперации има само в Три Чучура - център встрани на бл. 27 и бл. 28 покрай зелената тръба на ВЕЦ-а по-долу.Иначе от 10-тина години не живея в Чучурите, ама този бабаит не го знам, явно ще е някой нов .
8
0
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Бате, супер мечта имаш, обаче на нас, читателите, много ни е важно Стамбето в склада ли е или е в тайна ниша във въпросния старозагорски апартамент и все още баретите не са го открили? Ако имаш информация - дай, че стана много напечено!
7
0
 
12
 
! Отговори
Жена преди 8 години
"Дошлите на мястото униформени установили, че в апартамента има седем души."О, извинявайте, това съм го пропуснала! Първоначално бяха трима в апартамента, то тези барети като са влизали сигурно са почнали да ги измъкват от скрити потайни места и купонът от 3-*** изведнъж е нараснал на 7 души, обаче Стамбето успял да избяга! Ще пролудея просто?! Тези влизат в апартамент и не могат да уловят всички вътре!? Евала!!! Стамбето сигурно е нинджа и е скочил през прозореца или коминочистач...
6
0
 
9
 
! Отговори
Жена преди 8 години
6, и освен това Стамбето сигурно е онзи, който се е опитал да обере банка в Русе, ама то май не било обир, най миЙ било ...кьорфишек... опитваме се да установим липсва ли нещо не липсва ли нещо от банката! Стамбето да се появи и да каже, че много драма в държавата днес.....
5
1
 
19
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Продължавам да се забавлявам с новините на днесъ по темата.Първоначално беше 1, който се бил барикадирал. Оказало се, че това било СТамбето.После излиза статия, че полицията задържала барикадиралият се, заедно с 2 негови авери, тоест общо три.Сега се оказва,че не били 3,ами били 6 и Стамбето ЛИПСВАЛ! Пита се: кой се беше барикадирал в началото и кой е мятал коктейлчета през джамовете? :DДо довечера очаквам бройката на обектите да нарастне и Стамбето да бъде обявен като барета под прикритие!
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 3 -БЛОКОВЕ 156 157 БЛОК 88 ,КОЛЕГА ТА ТАМ ОСВЕН РОМАЛЕ НЯМА ЖИВ БЪЛГАРИН,ТЕ БЪЛГАРИТЕ ИЗБЯГАХА ОТ ТОЯ КВАРТАЛ 3-ТЕ ЧУЧУРА ЮГ,А ВЪПРЕКИ,ЧЕ СЕВЕРА Е ПО БЛИЗО ДО ЛОЗЕНЕЦ,СЕВЕРА ГО ОБЛАГОРОДИХА И ЗАСТРОИХА С НОВИ КООПЕРАЦИИ И ТАМ НАСЕЛЕНИЕТО Е БЯЛО
3
9
 
3
 
! Отговори
СТЗ преди 8 години
В СТЗто не сме наред, внимавайте като идвате при нас!
2
0
 
32
 
! Отговори
Петко преди 8 години
Като е криминално проявен, защо е на свобода ??
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Квартал 3-те Чучура Юг в Стара Загора отдавна не живеят българи.Там от години са настанени и живеят (интегрирани)индийци,които превърнаха квартала в *** .