Белезници за пловдивски професори, искали пари за оценки

Хванали ги с белязани банкноти
Обновена: 16 май 2017 09:53 | 16 май 2017 09:52,
15
Белезници за пловдивски професори, искали пари за оценки
Снимка: архив, Bulphoto

Двама преподаватели от Университета по хранителни технологии в Пловдив са били арестувани по подозрение в корупция.

По непотвърдена информация двамата са професори, като те са искали от студентите пари за по-високи оценки, съобщава BTV.

Белезниците щракнали около ръцете им, след като били хванати с белязани банкноти.

От прокуратурата обявиха, че ще разпространят повече информация по случая по-късно днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: пловдивкорупцияУХТ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде, хайде, тази порочна практика съвсем не е във всички университети. Минала съм през два и не е имало такова нещо. В единия се е случвало да ни ощетяват видимо с оценки, но е било по- скоро от злоба, не мисля че ако предлагахме пари щяха да рискуват.
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Burzum,като гледам няма снимка на тиквата още:),циника и той не е почнал да списва от Германия;)Почват да ми липсват:)))Но за другото си напълно прав.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държавата на рушветите, далаверите, лъжите, кражбите, измамите, изнудването, фалшификатите, ментетата, наркодилърите, бандитските групировки, охранителните фирми, надутите цени, ограбваните граждани с цените на тока, водата, храните, горивата, лекарствата, фалшивите операции, картелите и кво ли не още. И как професорите и преподавателите да не се облажат, и те са част от тази система. Нищо ново.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да отидат да видят в Медицинския университет що за рушвети става дума, давани най-вече от чуждестранните студенти. Лошото е, че и българите започват да следват все повече тази тенденция.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
v plovdiv se znae koi kolko vzima za edi kakva si ocenka. pone taka sam chuval :p
6
2
 
10
 
! Отговори
До бивш студент преди 6 години
Защото сега дори и да знаеш за 6, ако не бутнеш - не ти пишат оценката. Оценките не са реалното отражение на знанията, а са отражение на пристрастията на професора. Личните ми истории от УНСС показват едно: ако не си любимец на професора - нямаш шанс, ако ще и наизуст да знаеш всичко. Заради малоумието на преподавателите там и оценяването "на купчинки" не искам да записвам магистратура. Защо да троша време, нерви и пари? За да ми пишат 4-ки наизуст? Не, мерси.
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който няма с какво да плати как да си вземе изпита? Моя позната напусна институт в Пловдив заради една корумпирана доцентка. Сега завършва в друг, но тези преподаватели трябва да ги гонят тях, а не студентите да си отиват. Тая порочна практика трябва да се изкорени. Щом преподавателя се е съгласил на възнаграждението което е в договора му да си получава него. Като иска повече да поработи другаде. И без това го правят, какво още искат?
4
1
 
16
 
! Отговори
бивш студент преди 6 години
А защо студентите са с апетити за високи оценки без нужните знания за такива?Когато аз бях студент, отличен означаваше наличност от знания , а сега?
3
4
 
7
 
! Отговори
маке преди 6 години
ами похвално нали е така по демократията имаш паре плащаш си тия студенти кво си мислят то висшуто не е за всеки само за мамините е хи хи хи
2
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха-ха, тези откриха Америка!! Къде тои да се пипне в университетите и подобни, студентина плаща и получава изпита. Може би има 1% от преподавателите които не са се подали на далаверата. Ето защо излизат с "вишу" и са Гола вОда. Само тези които учат в САЩ и Англия наистина получават оценка за реални знания. Я вижте в Борисов 3 колко от министрите са му с УНСС. Да не би да са учили много? Личим им, че не са, значи плащанчо е играл.
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Недейте така, ще останем без професори.