Областният управител на Кърджали спря мъртво пиян водач

Дрегерът на 29-годишния шофьор отчел 3,35 промила
16
Областният управител на Кърджали спря мъртво пиян водач
Снимка: 24 часа

Областният управител на Кърджали Никола Чанев предотвратил тежка катастрофа на пътя Ардино – Кърджали, задържайки мъртво пиян шофьор зад волана на "Опел" в района на село Кьосево. Това съобщиха от областната управа.

Около 13,30 часа служебният автомобил на областната администрация засякъл водач във видимо неадекватно състояние, извършващ некоординирани маневри на платното и застрашаващ сигурността на движението.

По настояване на Чанев шофьорът бил изведен от колата, а ключовете му - отнети до идването на контролните органи, пише "24 часа".

Пристигналият на място пътен патрул установи, че нарушителят е 29-годишен мъж от с. Кобиляне, който признал, че е злоупотребил с алкохол и че не му се случва за първи път да кара в нетрезво състояние.

Взетата му с дрегер проба обаче надхвърлила и най-смелите очаквания – апаратът отчел 3,35 промила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма пари завалията да си наеме адв.Марковски или Лулчева,ще му скъсат задни.ка от дела на гордия областен Той няма право да спира коли с шофьора си.И да налива алкохол насила в гърлата на хората,хе-хе.
11
3
 
18
 
! Отговори
Асен преди 6 години
На снимката, дребничкия, дето се мъчи да пише.Майк.а му да му скъси дрехите, че прилича на бостанско плашило .А областния управител другия път да спре някой нов джип БМВ и да скрие ключа на мутрата, те винаги са пияни и надрусани. Да видим колко бой ще издържи горкия .
10
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Областните управители от кога са шерифи? Има закони - обажда се на 112 и чака като всички останали простосмъртни. Иначе това е задържане на пияндето против волята му.
9
0
 
10
 
! Отговори
атомния преди 6 години
За съдии в този раион направо нямам думи.браво на областния,а този знаете ли защо кара с тези промили.защото съдиите така са отсъдили.или не ми отваряи устата та да ги изтипосам с имена ,факти,и събития та да види тоя народ съдебната ни система в казуси.но и на това му идва края.
8
1
 
28
 
! Отговори
Докарахме преди 6 години
До там е докарахме сами да сме си лекари, полицай, пожарникари но само се моля скоро да станем сами и съдий.Тогава седни и си гледай сеира.Когато една държава нефункционира народа е принуден да поеме нещата в собствени ръце.Браво на този че е проявил инициатива.
7
2
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Да сте чували за граждански арест? Всеки може да го осъществи в предвидените в закона случаи, дори тези дето задържат по границата нелегалните.
6
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неправомерно го задържал . А ако беше Перата или Динко ,рев ,со..поли ,права на човека и тем подобни дивотии.
5
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е една от малкото приятни новини в нашата родина. Това човек с положение и пост да спре и да свърши малко работа заедно с обикновените хора е страхотно и е в противовес на каузата на управляващите - да стоят откъснати от населението и да изпълняват съвсем чужди нему дела и интереси. Разбира се, трябва да се отбележи, че свършеното е противозаконно - вид самоуправство е.
4
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАТО НЯМА ПОЛИЦИЯ, ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ ВЪРШАТ НЕЙНАТА РАБОТА.
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя е от гер , не го залачай , ще те уволни полцайчеее ...юмпго като те р вече плакаха !!@
2
0
 
18
 
! Отговори
Момо преди 6 години
"По настояване на Чанев шофьорът бил изведен от колата"... Кой кого е спрял, че не разбрах?
1
0
 
12
 
! Отговори
ники преди 6 години
Аха, е, за първи път ще му, да знаеш!