3 км, но какви: Дупки, неравности и проблеми отпреди 30 г.

Сигнал в Helpbook.info показва състоянието на път в Хасковско
Обновена: 6 мар 2018 11:45 | 6 мар 2018 11:15,
10

За неремонтирана пътна отсечка в Хасковска област сигнализира Helpbook.info.

Отсечката между отбивката за село Елена и селото е дълга около 3 километра и е в окаяно състояние, става ясно от снимките.

Пътуващите от там редовно се сблъскват с проблемния участък. Пътят е почти непроходим, а зимно време положението е особено зле.

Живеещите в селото апелират участъкът да бъде ремонтиран, за да могат да пътуват по-лесно и да не бъдат ограничавани.

От сигналът става ясно още, че отсечката не е била ремонтирана повече от 30 години.

Тъй като всеки ден се сблъскваме с проблеми по улиците, по пътищата, в институции и т.н. е нужно подаването на сигнали, за да бъдат решени проблемите ни да стане по-лесно и достъпно. Твърде често обаче подаването на сигнали към отговорните е тромаво и трудно.

Тук на помощ идва HelpBook.info. Сайтът на Investor Media Group е платформа, на която граждани подават сигнали за нередности от всяко едно място в България. Така се осъществява възможност за публична комуникация с институциите и прозрачност при тяхното решение.

Всички изпратени сигнали и отговорите от институциите се публикуват в HelpBook.info, където могат да бъдат разгледани, споделени и подкрепени от останалите потребители на платформата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
София преди 6 години
Това си представям какво е, ако всеки ден трябва да минаваш оттам. И нямаш много алтернативни пътища. Даже изобщо...
8
0
 
5
 
! Отговори
Ричка преди 6 години
То само в Хасково ли е така? Пътищата в цялата страна са в меко-казано окаяно състояние и негодни за повечето съвременни автомобили, каквито се навъдиха в последно време в България. Трябва да се вземат мерки, защото е недопустимо в двадесет и първи век, в европейска страна пътищата да изглеждат по този начин.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ ДУМИ А ДЕЛА ТРЯБВАТ. Пишете си по форумите само, скоро ще ходите на работа с магарета. На тиквата и мафия пътищата до къщите им са като огледала. ОЩЕ СТОЙТЕ И БЕЗДЕЙСТВАЙТЕ.
6
0
 
5
 
! Отговори
реалист преди 6 години
НАЛИ С ВИНЕТКИТЕ НИ ОПРАВИХА ОКОЛОВРЪСТНИТЕ И МАГИСТРАЛИТЕ ОКОЛО СОФИЯ.
5
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това горе е HKV1249, общински път със спечелен и сключен договор за ремонт от Европът2005. Та всичко това се плаща от общината от местни данъци и такси. И когато плащате по 14 лева годишен данък за къща, и се събират по 1700 лева от цяло село, тогава нямате право да ревете и да обяснявате къде се наливали пари. Ако искате по малко дупки по пътищата- актуализация на данъчна оценка на имота, данъци по 200-300 лева и тогава претендирайте за качество!
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунизма е виновен, 30 г. не е ремонтирал пътя.А баце и антуражът му от колко време са на власт??? Папкат и пълнят джобове, а народа си блееем като овце.
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
така е навсякъде, Тикват налива парите само в София , в магистралите и в няколко по-големи градове, къде дерибействат гербаджиите. Останалите ... охлаждаме супата
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
то да беше само в хасковско...почти всички второкласни и всички третокласни пътища са така.
1
0
 
21
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Важното е кака Лили Свинeтkата да ходи с чанти по 10 хилядарки ;)