Ромка роди 12-то си дете на площад, кметът шокиран

40-годишната Веска даде живот трикилограмово бебе
248
Ромка роди 12-то си дете на площад, кметът шокиран
Снимка: Булфото

Кметът на град Баня Стамен Гешев стана неволен свидетел на раждане на пложада на поверения му град.

40-годишната родилка Веска получила контракции, докато вървяла пеша в градчето и нямала никакво време да ходи в болница.

Бащата на детето й се паникьосал и се развикал, виждайки как жена му започва да ражда, пише "Монитор".

Още по темата

Случайни минувачи се обадили на общопрактикуващи лекари, които работят близо до центъра. На площада веднага отишли две джипита, акушерка и една медицинска сестра, които помогнали момченцето да бъде изродено. То било 12-то за Веска.

Първоначално детето не давало признаци на живот, но опитните лекарки почистили устата му, потупали го по гръбчето и то проплакало.

Новороденото и майката били закарани в местната здравна служба, където сложили родилката на системи. Там измили бебето, премерили го – то тежало 3 килограма. Повили го в чисти пелени и повикали линейка, която откарала Веска и сина й в болницата в Карлово.

"Когато се приближих, бях шокиран - Веска раждаше направо върху плочките. Продължи около 20 минути", казва градоначалникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо ще започна със всички простаци, който си позволиха да обиждат да ви питам АЗ вие с кое сте по различни от нея? Освен с тъпите си акъли... ще се сърдите на държата, която ви превърна в *** комплексари, и подли измеди...12-то, но поне не го оставя по-пътищата и не го захвърля както други БЪЛГАРКИ И РОМКИ ПРАВЯТ. На никой от вас не му влиза в работата колко деца е родила😉И трето Господина/Госпожата - която е побликувала да проверят първо дали е ромка и тогава да пишат! Тя живее до мен.
135
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо говорите само за ромите а момичето което е на 16 уж добра ученичка и българка а уби бебетоси поне тази жена макар даса 12 и тя не ги убива
134
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"измили бебето, премерили го то тежало 3 килограма. Повили го в чисти пелени" за последен път ще да е
133
1
 
4
 
! Отговори
Неочаквано тъп. преди 6 години
До Случаен.Пета стъпка няма да има защото ще го разтрелям ако се опита да ме обере.
132
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва им изкуствено оплождане за да правят повече гладо-подаватели
131
2
 
4
 
! Отговори
Оня преди 6 години
Това е нов гласоподавател за избори България ще го отгледа
130
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Случаен 130Затова, преди само 80-100 години, на такива им давахме по 15 години в тъмницата, та си изгниваха и изчезваха ...
129
0
 
12
 
! Отговори
Стамо пръча преди 6 години
Свобода за Доктора,само той се справя успешно!
128
1
 
4
 
! Отговори
Onzi преди 6 години
Като да хвърлиш химикалка в коридор.
127
1
 
32
 
! Отговори
До Случаен преди 6 години
Не само ще продължи да си живее животеца, но и то ще произведе поне 12 себеподобни.Накрая ще се стигне до крути мерки за справяне с проблема.Защо трябва да се стига дотам. По-добре е цивилизовано да решим проблема - надбавки само за две деца за осигуряваните и само за едно дете, ако родителите не са осигурявани.Ако хора от втората група създадат повече от две деца - тежки санкции, които да отработят. Защото никой няма право да обрича деца на мизерия, нито да ги абонира за чужд джоб за прехрана
126
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо някои медии се опитаха да заблудят читателите си, че жената била българка, живееща с ром?Не че някой повярва, де. Особено като разбрахме, че това им е дете 12.
125
0
 
17
 
! Отговори
Ели преди 6 години
12то... то направо си е изпаднало...
124
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредното 12- то ромче! ......
123
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
по другите новини линейката пристигнала половин час след раждане!!!!!!! само по днес.бг почти винаги има някакво изкривяване!!! на това му се вика пропаганда.
122
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господа българи, колкото и да ревете за ромите, и какъвто закон да измислите, срещу делото на натурата, оставате само незадоволени, злобни, завистливи. истината е че се самонаказвате защото го желаете!!!
121
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за какво пък трябва дс има човек многи деца? Да населява планетата? Предпочитам да имам едно и да го образовам като хората за да живее добре, а не 12 мизерника живеещи в калта просейки и крадейки без грам принципи в живота!
120
3
 
41
 
! Отговори
Случаен преди 6 години
Първа стъпка:Родено бебе на площада! Втора стъпка: Израснало на площада, поради бедност и неграмотност на родителите! Трета стъпка: Момче без образование, без занаят без работа! Четвърта стъпка; Живеещо на помощи на гърба на държавата! Четвърта стъпка: Гледащо, като гаврош лъскавите витрини и осъзнало , че само с пари се живее, започва да краде и убива! Пета стъпка: Затвор, ама надали при тази съдебна система: Пета стъпка: Продължава по същия начин да си живее животеца! Да е честито на БГ!
119
27
 
5
 
! Отговори
454 преди 6 години
Четейки коментарите се чудя анадолски т у р ц и ли пишат? Голем зор е всеки да се възпроизведе щото е най-уникален на света...аман от егоисти ... и още нещо: не, не сте никак уникални и неповторими...айде сега лейте п о м и я
118
3
 
33
 
! Отговори
Смешник преди 6 години
Добре за тия бхк нямали какви условия може да предложи на живот на тия 12 чавета. Кой знае в ква мизерия живеят просят и тн... за такива родители затвор
117
5
 
9
 
! Отговори
Инженер преди 6 години
Късмета няма да има , Късмета да си го търси в националната лотария .. 5-6 деца са яко бачкане.. Давам всичко и искам всичко.. Ако не шута и ще избагам в Сибир и издръжка няма да платя..