Снегът затвори част от "Люлин", без тирове по "Тракия" и "Хемус"

Валежите ще се усилват, времето ще застудява
Обновена: 22 мар 2018 10:17 | 22 мар 2018 10:15,
13
Снегът затвори част от "Люлин", без тирове по "Тракия" и "Хемус"
Снимка: архив "Булфото"

Магистрала "Люлин" в посока София е затворена за всички видове автомобили, за да бъде почистена от снега. Това съобщиха от Пътната агенция. Шофьорите трябва използват обходния маршрут по през Владая.

От София към Перник движението е ограничено само за товарни автомобили над 12 тона, трафикът на автомобили до 12 тона е без ограничение.

От АПИ съобщиха, че и магистрала "Тракия" в Софийска област е затворена за тежкотоварни камиони над 12 тона и в двете посоки заради снегопочистване.

Товарните автомобили над 12 тона, движещи се към София, е необходомо да изчакат в района на Ботевград, уточняват от Пътната агенция.

Затворена за камиони е и магистрала "Хемус".

Синоптиците предупреждават, че валежите ще се усилят, а времето ще застудява. В цяла северна и западна България, без област Благоевград, е обявен оранжев код за силен вятър и опасност от поледици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
магистралите на баце са само за лятно ползване и то между ремонтите!
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
съчувствам на хората. стоя си на отворен прозорец в атина.топло и всичко цъфти.а как миришат само цветовете на портокаловите видове! в момента 18 градуса.прогноза 20 следващите дни.
11
0
 
4
 
! Отговори
Магистала Струма преди 6 години
Никой нищо не пише за магистрала Струма. ??? Преди тунела при Дупница посока София е блокирана от тирове в трите ленти. Движението преди 1 час беше в насрещно, за да можем да излезнем от магистралата и да тръгнем по обходния стар път през Дупница. Нямаше ДАИ, КАТ и всякакви подоби. Евала!
10
3
 
4
 
! Отговори
Метеоролог преди 6 години
По информация идва страшен циклон към бг. Снеговалежите в област софия ще бъдат интензивни и ще продължат до средата на април. Снежната покривка ще достигне до 1,70 метра, ще стане страшно в софия.
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИзненадАни !
8
1
 
12
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
До Discovery- Ако не знаеш - винаги отговора е - затваряме за да почистим - най удобният отговор от над 20 г на властимащите- В белите държави се чисти постоянно- не се чака да падне 20 см сняг и ВИДИТЕ ЛИ !! Трябва да затваряме ! Така че *** - вземи си шейната "чук и гек" и отивай на терасата да тренираш -за другата зима и същият отговор за затваряне на магистрали!
7
14
 
5
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
До 1:Какво ни е изненадала бе??? Ти статията прочете ли?"Магистрала "Люлин" в посока София е затворена за всички видове автомобили, за да бъде почистена от снега."За да я почистат хубаво до асфалт, е добре да няма движение сеш се.... мисли малко
6
2
 
17
 
! Отговори
Кметичката преди 6 години
Не се притеснявайте, взимаме мерки и пътя ще е почистен скоро, някъде през Май ще се движите без приблеми. Важното е, че чистим и мислим за Вас. Моля за търпение, до Май има малко повече от месец.
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отлична възможност Правителството да покаже отлични пожарникарски умения да спасява народа от бедствието!Бойко разпореди за утре Код ,,Зеленичко''! Под всяка снежинка - калинка!
4
0
 
16
 
! Отговори
123 преди 6 години
Хемус пак са я затворили със закъснение за камиони, познати в момента са там и не мърдат.
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снегът запълни дупките по пътя и покри мръсотиите с красота! Нека вали! Аз на плейлистата имам само ,,Томбе ла неж'' и детските зимни песнички от детството при социализма!
2
8
 
23
 
! Отговори
от провинцията преди 6 години
Дано навали 2 метра сняг в софия и темперетурите да паднат до -20 и така да държи до май месец
1
11
 
34
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
Зимата пак ни изненада !! Ужас - Тези синоптици трябва да бъдат уволнени-- 22 март всички магистрали са затворени ХМ !! Герб се молят на шамани и врачки да идва пролетта че да стопи визията на некъдърното им управление във всички дейности сектори и т.н.-