Helpbook молба: Поставете ел.табла на спирки в района на летище София

Ако видите проблем, сигнализирайте в платформата на Investor Media Group
6 юли 2019 07:30, Анисия Иванова
27

Снимка: Helpbook.info

През последните няколко дни в платформата на Helpbook.info постъпиха сигнали, касаещи пътната обстановка в страната.

Улица "Майстор Алекси Рилец“ в район "Витоша" спешно се нуждае от асфалтиране. През зимните месеци са се образували огромни кратери, които са предпоставка за инциденти, но преди два месеца били засипани с пръст. Сега автомобилите минават оттам, но с по-висока скорост и вдигат облаци прах. "Положението е наистина отчайващо, защото прахолякът, който се вдига, е ужасен. Хората, които живеят наоколо, са принудени да живеят на затворени прозорци и не могат да проветряват, защото целият прах влиза в домовете им."

Потребител ни сигнализира за нуждата от поставяне на електронни табла на част от спирките в района на летището. Пътниците са принудени да чакат превозните средства по двадесет и повече минути без никаква яснота кога ще дойде автобусът: "Моля да се постави електронно табло на спирка "Ресторант Александрия", посока Терминал 2. На отсрещната страна е поставено табло, но тук липсва. Нужда от електронно табло има и пред самия Терминал 2. Такова е налично на спирката на изхода "Пристигащи", но тази спирка почти не се ползва, изключително рядко автобусите свиват покрай нея. Също така искам да обърна внимание, че на въпросната спирка има будка за продажба на билети и карти, но никога не работи."

Наши източници потвърдиха, че всичко, изброено е факт, а малкото налични табла показват минути за пристигане на автобусите, които нямат нищо общо с действителността. Масово липсват пейки и навеси, където чакащите да се скрият при дъжд или жега.

Алармираха ни и за изоставени автомобили в различни части на страната.

В община Варна в квартал "Чайка" от дълго време преседява превозно средство, което отдавна е разграбено и потенциално опасно. Адмирираме отговорните органи за светкавичната им реакция веднага след сигнал за изоставен автомобил в квартал "Младост" 1, още на следващия ден колата била отстранена.

В непосредствена близост е бил забелязан друг автомобил, за който също беше подаден сигнал. Надяваме се отново за бърза и своевременна реакция.

Ако видите нередности или проблеми, не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
а преди 1 година
"Адмирираме отговорните органи за светкавичната им реакция веднага след сигнал за изоставен автомобил в квартал "Младост" 1, още на следващия ден колата била отстранена."

Стават нещата. Има шанс да не сме Сомалия, както написа един по-долу.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавата жунгла ... направо ниво Сомалия.
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а в западен парк няма парк. от 1 година е разкопан, и сега тепърва ще му търсят нов проектант.
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Da slojat 5 tabelki po 79 leva za ogranichenie na skorostta do 10 km, kameri, da sabirat globi i da konfiskuvat lichnite bagaji na narushitelite za recyclinga da topliat vodata na sofia....da sa kapiat tea mrasni sofianci s topla voda, da ne idvat da mi tsapat bialoto more...
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ползвайте прилижението Moovit и табла няма да ви трябват. Инфо в реално време.
17
2
 
5
 
! Отговори
БПФ преди 1 година
Не слагат - защото ги е срам: тия автобуси закъсняват повече от селските !!! Трябва да се направи минилиния от Терминал 1 до метростанция Летище София - 3-4 автобусченца само между тия две точки да циркулират - та хората да се качват на влака до София - на мизерните рейсове явно не може да се разчита.
16
3
 
5
 
! Отговори
Помощ! преди 1 година
Без електронни табла ние не можеме да отидеме на работа. Чакаме намеса на премиера генерал Бойко Борисов иначе загиваме!
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И на лондонското летище няма такива табла. Има обикновени, на които пише в колко часа тръгва автобуса.
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До gazaro go6o

То в цивилизованите държави има не само насочващи табели за летището ами по основните посоки извън града - ей това натам ей онова насам и т.н. Едни такива грамадни висят над пътя.
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха ха, ел. табло.. звучи като електрическо табло с булони. Всъщност става въпрос за информационо табло..
12
3
 
17
 
! Отговори
gazaro go6o преди 1 година
Какви табла, какви пет лева?
За да отидеш до летището няма една насочваща табела?!?!?
Във всеки нормален град, когато влизаш след името на града, първо пише посоката за летището.
Вече не може да се сравняваме и с Африка..
11
1
 
5
 
! Отговори
Александър преди 1 година
А не може ли да се сложи едно табло и на спирката на пл. Възраждане на трамвай № 3 (в посока Захарна фабрика) ?
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ел.табло означава "електирическо табло". За какво са им по спирките да има ток ? Талафонти ли да зареждат.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не може ли написано на хартия табло ?
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аааа не, замърсяването с фини прахови частици е от печките на твърдо гориво.
7
1
 
3
 
! Отговори
Drowning Pool преди 1 година
Bodies ....
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Прлевен вече повечето табла не работят. От жегите ли е незнам,но си е удобство да ги има.
5
1
 
11
 
! Отговори
И да има преди 1 година
Като не работят какво от това. Вече един месец таблото на трамвай 11 в Овча купел в двете посоки не работи, същото е и за автобус 73.Попитах едни контрольори защо е така, а те ми отговориха, че половината табла в София не работят
4
3
 
9
 
! Отговори
... преди 1 година
Ако един прекрасен ден ни се получат нещата, то ще е след доста зор. Необясним зор, но това е ! Това е като да се бориш сам със себе си - много е трудно ! Хем искаш метър да минеш и да скъташ нещо, хем искаш и табло на летището да имаш, щото и това по самочувствието ти удря, хем да остане нищо, за което да можеш да си мрънкаш. Защото живот без мрънкане, живот ли е ? И това само в България е така !
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ел таблата са пълна пунта мара.Вчера чаках трамвай номер 20 около половин час.Отначало таблото твърдеше 5 мин.След тва изгасна и почна да показва звездички.След тва замръзна на 20 мин.след 15 мин станаха 2 минути.И след 10 минути железният кон дойде.По-добре тия табла да пишат вицове и да показват колко е часът.Няма смисъл от график и без тва за тях времето е от друго измерение ,алтернаривна реалност.