Трети ден без следа от малкото дете от с. Николаево

Над 100 души се включиха в издирването
25 окт 2019 08:56, Петя Славова
11
Трети ден без следа от малкото дете от с. Николаево
Снимка: БТА

Трети ден издирват 18-месечното бебе, което изчезна в стражишкото село Николаево. В търсенето му се включиха повече от 100 души - униформени и цивилни. През целия ден вчера бяха обхождани дерета и изоставени сгради, съобщава bTV.

Проверени бяха кладенци и водоеми. В тъмната част на денонощието районът се обхожда и с термокамери.
Момченцето е в неизвестност от вторник вечерта. Още вчера полицията поиска съдействие и от гражданите за сведения, които да помогнат за намирането на детето.

Още по темата

Пред БНТ родителите обясниха, че оставили детето си за десетина минути в двора, докато приготвяли в къщата банята за къпане. След като не го открили веднага подали сигнал на телефон 112. На място пристигнали екипи на жандармерията и полицията.

 Родителите на момченцето, както и хора от Николаево, подозират, че то може да е отвлечено. По случая е образувано досъдебно производство за неупражнен контрол и неположени грижи за дете.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1И аз така мисля.Въпросът е само, кой го е продал? Дали родителите са го спазарили или някой наистина им го е откраднал от двора с цел да го продаде?Толкова малко дете не е в състояние самичко да се отдалечи за десетина минути дотолкова, че да не могат да го издирят. Но дали наистина е оставено самичкосамо за 10 минути или цял ден не са се сетили за него?Дано да има късмет и да попадне в семейство, където по-добре ще се грижат за него.
6
1
 
14
 
! Отговори
Тато из Правец преди 4 години
Продали са го в Елада !!! Или е заминало за Норвегия !!!
5
1
 
15
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Как все на тях се случва? Как кучетата не си губят децата, пък тия все някои им откраднал детето! Бандитите сън не спят да обикалят и да гледат кое дете е оставено за 5 часа без надзор и да го гепнат! Каква трагедия, каква мъка, о ужас, гибоните загубили едното докато правили поредната дебитна карта която се пълни от държавата!
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дете на година и половина, няма никакъв инстинкт за самосъхранение и да го оставиш само си е голямо безхаберие, ама те ромите явно така си гледат децата, това не е първият такъв случай. За съжаление не вярвам, че ще го намерят живо и здраво, ако въобще го намерят.
3
2
 
13
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Това е постановка да хващат бащата в полицията и да го бият докато не каже в каква схема е участвал.
2
8
 
14
 
! Отговори
Ха преди 4 години
Голяма загуба,едни детски по малко Ще си направят друго.
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продадено!