Спасиха пребитото в Ямболско куче

Редица желаещи да осиновят животното
12 ное 2019 21:21, Петя Славова
9

Спасиха куче, пребито жестоко в ямболското село Тенево. Сигналът е подаден в края на миналата седмица. Мъжът, мъчил животното, е криминално проявен, лежал в затвора за убийство, разказват от Фондация "Четири лапи", които се грижат за кучето.

Макс бил оставен да пази двора на съсед на собствениците, не се знае как се е стигнало до тежкия побой, пише Bulgaria ON AIR.

Съседи чули жалното скимтене на кучето повикали полицията. Мъжът е задържан за 24 часа и му е повдигнато обвинение. Макс е докаран в София, защото в Ямбол няма кой да му помогне. Веднага щом пристига спешно са му направени две операции.

Добри хора вече изпращат дарения за Макс, има и желаещи да го осиновят.

От миналата седмица досега случаите на тормозени и бити животни, стигнали до Фондация "Четири лапи", са 6.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
7
 
! Отговори
Не ви интересува преди 4 години
Ей, ***!!Що за жалки същества сте? Как може да сравнявате постоянно хората с животните? В тази пробита държава всеки е комплексиран, бит и тормозен с лош живот. Така се въдят съдисти които масово издевателстват над беззащитни животни. Нямате ли поне малко милост? Какъв е проблемът, че се помага на животни? А на колко не е имало кой да помогне? И какви ужаси се случват по приютите и по улиците?На хората също се помага и се транспортират когато е нужно. Добрите хора обичат животните.
7
6
 
3
 
! Отговори
Ddd преди 4 години
Ако беше човек дали щяха да го докарат до София? Или щяха да го държат в местната болница докато му източат парите от пътеката и ако още е жив тогава да го пратят към Софето.
6
0
 
6
 
! Отговори
ДЛВ преди 4 години
До Анонимен 4 А ти си на свобода , защото местата в психиатричните клиники са заети.
5
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Урааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!! Това е най-важната новина за БГ ! За кучето има безплатна медицина, но за бедните и изоставено хора - НЕ ! Е, те това е кучешка държава ! Бравооооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3Тоя е на свобода , щото е човек на герб !
3
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗАЩО ТОЯ ОЩЕ Е НА СВОБОДА. Очевадно е психопат и със сигурност ще върши това и със хора.
2
4
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЕС ПЛАЩА ОГРОМНИ СУМИ ПАРИ ЗА БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА ДА БЪДАТ СЪБРАНИ И ГЛЕДАНИ !!! РАЗБИРА СЕ ГЕРБ КРАДЕ ТЕЗИ ПАРИ КАКТО ВИНАГИ И ПРОБЛЕМА СИ ОСТАВА!!!НЕ СЛУЧАЙНО КУЧЕТАТА СЕ ВРЪЩАТ НА УЛИЦАТА И ИЗЯДОХА ПРОФЕСОР БОТЬО ТОЧКОВ!
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кучета и пенсионери все се намира кой да набие. Мужкарците в БГ само дотам стигат, иначе ако видят бой на улицата си цъкат в телефона сакън да не помогнат