Под АМ "Струма" - планина от боклуци. Собственикът изчезна

Кольо Илиев само обжалва наказателни постановления, протаква...
Обновена: 6 фев 2020 08:39 | 6 фев 2020 08:21, Петя Славова
30
Под АМ "Струма" - планина от боклуци. Собственикът изчезна
Снимка: БГНЕС

Отново планина от боклуци под магистрала "Струма", на метри от мястото, където вече веднъж горяха отпадъци и повредиха мост. Собственикът на обекта Кольо Илиев се издирва от полицията, съобщава Нова тв.

Не е ясно обаче кой ще изчисти мястото. Оказва се, че стои въпросът боклук ли е това или суровина? Ако е боклук, общината може да го почисти. Това обаче се води за суровина, която струва пари и е ценна. Така, ако общината изчисти, може да бъде обвинена в кражба.

Още по темата

В сряда на място пристигнаха сериозни полицейски сили. Двама охранители на обекта обаче отказваха да отворят вратите. Органите на реда се опитаха да изместят на ръце металните ограждения, но това не стана. В крайна сметка намериха пролука и влязоха.

"Той е имал многократни предписания да прекрати тази дейност, да извърши почистването. Не ги е изпълнил. Наказателните постановления ги обжалва. Използва всички позволени му от закона неща, за да протака тази дейност", заяви Ивайло Иванов, главен секретар на МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Имиджова публикация

30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Клошарите-милионери събират суровини от цяла Европа.
27
0
 
4
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Каква е тази държава,къде са скъпоплатените полицаи от данс ,как така не го знаят къде е? Това не е нормално,чакате да пламне отново и пак проблеми за данакоплатеца .Това ,което става е смешно,есин човек да разиграва държавата и нищо да. Е може да се направи.
26
0
 
10
 
! Отговори
От последния час преди 4 години
Бай Кольо изпрати поздравления за здраве и благоденствие на българския народ под мъдрото управление на бат' Бойко. Обеща скоро да дойде.
25
1
 
6
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Картофчо: Много просто обяснение на всичко си намерил - поздравления. Кой не предлага решения? Предлагат, от БСП събираха експерти за водната криза, предложиха решения, ама няма кой да чува. Гербаджиите са си запушили ушите и правят каквото си решат. Така че кризи е имало и ще има. Да видим сега кога ще завършат водопровода до Перник. 40-те дни, за които обещаваха да стане, вече текат.Не че има връзка с този б'оклук. Но и б'оклуците са много.
24
1
 
16
 
! Отговори
Картофчо преди 4 години
"Той е имал многократни предписания да прекрати тази дейност, да извърши почистването. Не ги е изпълнил. Наказателните постановления ги обжалва. Използва всички позволени му от закона неща, за да протака тази дейност"В този цитат е казано всичко! А сега да помислим кой прави законите! Вместо да се заемат със законите, те си се занимават с плюене един друг, вотове на недоверие,и всякакви подобни неща от типа стани да седна аз, без да предлагат никакви решения.
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те това си е излишна показност - да търсиш човек там, де го няма. А като толкова са се натопорчили "властите" барем да си бяха написали домашното, а не да се разхождат пред медиите и да демонстрират "мускули". Единствено демонстрират идиотизма си. Защо получават заплати?
22
0
 
29
 
! Отговори
x преди 4 години
Охранителите отказали да отворят... сериозните полицейски сили търсят дупка в оградата и влизат като лалугери.. . Държавата не може да намери начин да премахне сметище, заради което бяха причинени щети за милиони... Жалка бг картинка.
21
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държава цирк, управлявана от 240 циркаджии и ново представление пред народ овце всеки ден.
20
0
 
20
 
! Отговори
Tom преди 4 години
Ей това се казва Държава на автопилот,гледах по телевизията как един наглец,месеци наред разиграва всички институции,а вчера на крака му отиват куп министри ,секретаря на МВР,кметове......а него го няма.Ако това е държава.........
19
0
 
22
 
! Отговори
Някои преди 4 години
хора напоследък взеха голям да го вадят, а един Кольо ги прави луди!
18
1
 
29
 
! Отговори
ааа преди 4 години
Охраната не пуснала полицията!? Защо не са арестувани и осъдени по бързата процедура?
17
0
 
31
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
---Този Кольо,, сега да плати ремонта от няколко милиона за изгорялата част от магистралата- На-глец!! Гешев къде си бе??
16
4
 
24
 
! Отговори
Бай Кольо преди 4 години
Смешна герберастка държавичка.........
15
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като го барнат, Бойко ще го бие яко на тенис.
14
1
 
38
 
! Отговори
А, така ли преди 4 години
Ясно е ,че тази фирма е от наш,те фирми....Кой иначе може да унищожи магистрала, да складира отпадъци не само до Струма , но и в Плевен и къде ли още не и МВР да не го намери. То, Човекът с каскета---хвана Божков, Радев, Цв Василев, марсианците и лунатиците в света, та един Кольо не може да открие...Може , но НЕ МУ ДАВАТ..КОЛЬО Е НАШ,ТО МОМЧЕ. ЕТО ТОВА Е ЧАДЪР...герберасти, комунисти, престъпници-мафиоти....
13
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе каква кражба бе. Всичко се изнася, тоя се глобява и се вкарва в затвора. Иначе сме смешна държава, обжалвал, протаквал, а стига. Жалко, смешно, трагично.
12
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Избегал е при Божков. Търсете го в Бурдж ел Араб в Дубай, президентския апартамент - крило В. Главния секретар на МВР да се престори на румсървиз и да го спипа!
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да ги изсипят на главата на този, който ги е изсипал там.
10
0
 
38
 
! Отговори
Дзъ преди 4 години
Тази случка ако се развиваше в САЩ, Кольо щеше до сега да е зад решетките - щастливо омъжен
9
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ко викате, ко? "Сериозни полицейски сили" се опитали да бутнат оградата, но не успели и накрая намерили дупка да се промушат?