Над 1000 пловдивчани с актове по Великден

Полицията започва проверка и на декларациите от КПП
21 апр 2020 21:25,
12
Над 1000 пловдивчани с актове по Великден
Снимка: БГНЕС

През почивните дни по повод Великден, от 17 до 20 април, служителите на реда към ОД на МВР - Пловдив са съставили общо 1092 броя актове за административно нарушение по Закона за здравето. 769 са протоколите за предупреждение за неспазване на карантината, наложена във връзка с паденията от коронавирус.

Още по темата


През тези дни са образувани и четири бързи производства за неспазване на карантина. В момента се извършва проверка верността на протоколите, представени от гражданите по време на влизане или излизане от Пловдив.

Ще се проверяват фирмите, посочени като месторабота, и бюрото по труда, информация за което ще бъде оповестена на по-късен етап.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жипката на Бойче гази гази ! айде да го разкараме тоо айдук бе А? ? ?
11
1
 
4
 
! Отговори
баи преди 3 години
това което не успя да наложи комунизма за -40 г - успяха да наложат неговите шофиори и охранители - резултата е тотален терор над обикновеният гражданин да ви е честито другари
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я никой да не излиза на вън, щото ще го гази джип-а!
9
0
 
16
 
! Отговори
Грух преди 3 години
Милен Цветков, мир на праха му, ви го каза. "Маските не са за да ви пазят, а за да мълчите". Плащайте си като попове и мълчете! Това е целта. Медии, политици, СЗО и т.н. са собственост на едни и същи хора. 31 години ви разиграват, обират, убиват чрез закони на расова дискриминация, лишават ви от права под предтекст световния тероризъм, фалираха и разпродадоха държавните активи, разрешиха да се разпродава българска земя, обедняхме като клошари. Но! Вервайте им! Сега много са загрижени за вас!
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здравка Каназирева ще иска втори мандат, ама... Йок! Само с глоби не става. Трябва и да се мисли.
7
1
 
4
 
! Отговори
до 6 от славянин преди 3 години
И защо да ставам санитар в инфекциозно отделение!? Това е концерт по желание, не по задължение, тези които са се разболели или изпукали от някакви инфекции да са полагали грижи за здравето си и тонуса си, както аз всеки ден полагам, нямам никакви задължения към разболели се или изпукали скара-бираджии и търбухочревогъзници, които от нищо друго не се интересуват!
6
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До славянинЕстествено, че ще чакаш... Ако не ти се чака, стани санитар в някое инфекциозно отделение и всеки ден ще си в движение.
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А къде бяха тези глобяващи папагали докато убиваха старци по селата за жълти стотинки? Може би пазеха хората от катастрофи с наркомани?
4
0
 
8
 
! Отговори
Паденията преди 3 години
от коронавируса са четири вида: морални, физически, икономически и цивилизационни, т.е културни.
3
2
 
13
 
! Отговори
северозапад преди 3 години
само така трябва да си заработите премийте дето ви ги дава бат Бойко
2
0
 
15
 
! Отговори
и ... преди 3 години
... какво правим ...До къде ще стигнем ...?Явно ще напълним хазната, нали ..?
1
2
 
19
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Е и!? Като са съставили толкова актове какво трябва да направим!? Да слушкаме и да изпълняваме още повече ли!? Да изчакаме още малко - до май месец и тогава да видим кой кого!