36-годишна, без придружаващи заболявания, е починала от COVID-19

Другата жертва на вируса е жена на 45 години
15 юни 2020 07:48, Александър Попов
177
36-годишна, без придружаващи заболявания, е починала от COVID-19
Снимка: БГНЕС
Жена на 36 г., за която няма информация да е имала придружаващи заболявания, е едната жертва на коронавирус за последното денонощие, съобщиха от Министерството на здравеопазването.
 
Другата починала за денонощието е пак жена, на 45 г., с пневмония, сърдечно заболяване и хронично неврологично заболяване.
Още по темата
 
Общо 174 са починалите лица, при които е била констатирана коронавирусна инфекция.
 
През последните 24 часа са потвърдени нови 24 случая на коронавирус у нас, с което общо потвърдените случаи у нас стават 3290.
 
Излекувани са 1 730 лица, 7 от които са регистрирани през изминалите 24 часа.
 
С доказан COVID-19 в лечебни заведения за болнична помощ се намират 244 пациенти. 15 от тях са настанени в интензивни отделения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
2
 
2
 
! Отговори
Искрен преди 3 години
До АнонименНай-много жертви на глава от населението имат Испания, Италия, Белгия и Англия (a вярно, те не са в Европа)...ама нищо - важно е да дрънкате глупости....и както винаги се оказа, че не било компютри, а компоти - уж две мали жени без придужаващи заболявания, а се оказа, че били със придружващи заболявания...***, кво да правиш...и ***...дето им вярват
147
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре ще му кажа !
146
5
 
8
 
! Отговори
Петърчо преди 3 години
А щях да забравя. Ходете при семейството на горката жена да им обяснявате как вирус няма как има ама виновна била 5Г мрежата и как по-добре това отколкото да беше дочакала да я "чипират" чрез ваксината за да може Бил Гейтс да ви следи точно вас по всяко време. Не е страшен вируса а човешката гл.упост. Някой се майтапят че редовно се ваксинирали с ракия. Да ги питам а от къде сте сигурни че и там няма някой чип? Или си мислите че щом е домашна Гейтс няма да намери начин и така да ви чипира?
145
2
 
4
 
! Отговори
Петърчо преди 3 години
Това че колко си по-млад толкова риска е по-малък не означава че го няма. Както при руската рулетка. *** не виждам хората масово да "играят" на руска рулетка. Това което виждам е масово неспазване на мерките.и от млади и от стари. Ама явно голяма мъка е спазване на дистанция и носене на маска на закрито. Ама какво да обяснявам на хора които не вярват че има вирус или мислят че е нормално да има пълни с ковчези църкви и болници с пациенти по коридорите всяка година в сезона на грипа.
144
0
 
5
 
! Отговори
Striker преди 3 години
Както се казва Бог да ги прости. Но пак ли без аутопсия?!? И защо това пак е спестено от НОЩ? Защо ли.
143
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека доц.Мангъров да коментира,-----Какво точно искаш да ти коментира?Да коментира нещо, което даже не е ясно дали е истина, при тези професионални лъжци от нощ ли?
142
5
 
6
 
! Отговори
В преди 3 години
До Анонимен 151За средно интелигентния човек, посоченият от Вас До Цент би трябвало да е ясен от 2 изречения. За жалост, медиите станаха съучастници в престъпното подстрекаване. Явно са имали много силни мотиви за подобно съдружие - и те, и той. И тези мотиви не са романтични, нито идеалистични.
141
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи за спазваш някаква дистанция и да се стараеш да не се заразиш, да не пренасяш зараза и да заразиш други, е страх. Страх е и да спазваш правилника за движение. Да караш в насрещното е признак на смелост. Пълна ценностна каша. Като сме такива бабаити, защо ли сме толкова зле?
140
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИванВече няма мерки, няма за какво да се насажда страх. Напротив, всичко се прадставя с една лекота и нормалност
139
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека доц.Мангъров да коментира,както д-р Кацаров,д-р Тодоров и д-р Първанова, които уверяват,че това е безобиден вирус,който убива само старите и болните. А и Тошко Йорданов да коментира,че той е най-големия сектант. Дотук много от тезите на доц.Мангъров и кръга около него не са верни- Швеция се провали и дава най-много жертви на глава от населението в Европа, умират и млади хора здрави от Ковид-19, включително лекарят от Китай на 27 г.,който пръв заговори за вируса. Не позна и за стадния имун
138
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 130, които не обича да му дават акъл простосмъртни :) ти като имаш спеснявания за 6-12 месеца и си мислиш че си голяма работа, много смарт, седиш си в къщи умрял от страх от вируси и бацили. От стрес ще си заминеш, я инфаркт, я инсулт. Язък ти за спестяванията, мишок...
137
16
 
6
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Леле, колко *** има на смяна да цъкат минуси на коментарите на хората хахахаха. Значи настанал е голям страх, че никой не се връзва вече на щабове и бойкопростоии. И сега вече и до последния новинарски сайт са стигнали в паниката си да цъкат коментари, пък дано някой им повярва.
136
18
 
8
 
! Отговори
. преди 3 години
Всеки починал, който е с положтелен тест, починал ОТ корона ли го пишат? И на тези тестове въобще някой вярва ли им? Какво се продължава с тези глупости и тъпотии. Аман вече. Щаба още колко месеца ще се чудят, с какво да си оправдаят заплатките.
135
4
 
20
 
! Отговори
Шопа преди 3 години
Отишъл Шопа ш зоологическата градина и като видял жирафа казал:"Те такова животно, което виждам няма."Е сега предстои Шопа да види какво стана с КОВИД-19 в Италия, Испания, САЩ, Русия.И като влезе в болница той или някой от неговото семейство да разбере има ли или няма КОВИД.
134
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хайде престанете да си правите гавра с хората, със сигурност не е починала от "ковид", а от нещо друго, свързано с отслабване на имунната система...
133
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България доста няма нито един смъртен случай от ковид-19 установен от патоанатом като причина за смъртта. Всичко е само предположения, хора починали с ковид -19 и с много придружаващи заболявания, със сигурност има и такива които са починали по причина на ковид-19, но никой не знае цифрите, а те може да се окажат незначителни.
132
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 122Според сайта на НСИ не знам какво е, но по целия свят грипът има смъртност 0.1-0.3%. При лошото здравеопазване в България през последните 20 години, в България едва ли е по ниска. Ако вземем 0.1 % смъртност, това са 7000 души, а от ковид 19 са само 170 - несравними цифри. А иначе според сайта на НСИ в България българите живеят добре, заплатите и доходите растат и всичко е наред.
131
7
 
6
 
! Отговори
плебса преди 3 години
ЗАПОЧНА СЕ!!!КАРАНТИНА БЪРЖЕТА!!!ИСКАМЕ КПП-ТА, НАМОРНИЦИ, ГИНЕРАЛИ И СРЪБКА МУЗИКА...
130
3
 
6
 
! Отговори
До 122 преди 3 години
Според националната статистика (сайтът на НСИ), смъртността в България се дава като брой починали на 100000 човека население, а не като процент, както си се объркал. Числото 0,1 за смъртност от грип в България за 2018 гоьина е брой починали на 100000 човека население. В същата колона за други болести има числа над 100, даже над 1000. Как обясняваш смъртност 1000%?
129
8
 
4
 
! Отговори
Бай Катър преди 3 години
комунист и истина, Не знам ка а,*** неа така?!комунист и отечество, Не сакам на България да и е добре,а сакам на мен и на рашистите да ни е още,по и най добре!комунист и демокрация, Умрем да и го заврем,заврем ли и го ке умрем!комунист и САЩ, Америка що ми га тургаш?Да ти га извадя?Нийе въпросът да ми га извадиш,питам що ми га тургаш?!комунист, п,енис и з,омбита колкото по ги галиш,толкова по вирят главите!!