Благоевградчанин стана бодибилдър №1 у нас

Георги Георгиев тренира всеки ден и се храни здравословно
25 окт 2020 17:37, Красимир Ангелов
36

Георги Георгиев от Благоевград стана абсолютен шампион на България по бодибилдинг и фитнес за 2020 г. Зад гърба си той има редица медали от различни първенства. 

Георги печели наградата преди седмица на държавното първенство по бодибилдинг и фитнес, което се проведе в Пазарджик.

"Хубаво състезание се получи, имаше състезатели от цялата държава. Състезавам се в категория бодибилдинг до 90 кг., тя реално унифицира всички категории", сподели шампионът пред Bulgaria ON AIR.

Георги се храни здравословно – не консумира захар, a картофи яде само печени, на фурна, без никакви мазнини.

"Тежа 95 кг, като на тези килограми никога не съм над 10 процента мазнини. Тренирам абсолютно всеки ден. През цялата година съм на строг режим – ако правя cheat meal- той е много близък до нещата, които консумирам през деня", разказа той.

Съпругата на Георги - Вероника също тренира, обича да готви, като здравословната храна е определяща за дневното ѝ меню. Спортът и здравословното хранене повишават и имунитета – така че не отлагайте, а започнете от днес – съветват Вероника и Георги от Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една лекарка, патолог с изключително голям стаж, великолепен експерт, веднъж ми каза: "Намаа по - болни хора от шампионите." 99% от шампионите стават шампиони защото се натоварват повече от другите. Натоварване до степен на тотално износване. Да е жив и здрав пича.
22
0
 
5
 
! Отговори
химика преди 3 години
Първо, това, което този човек прави е всичко друго но не и здравословно. Така, че това е излишна реклама на нещо много вредно каквото е състезателния бодибилдинг. Второ, тренировките с тежести всъщност са полезни, няколко изследвания показват, че подобряват работата на сърцето и белите дробове и се предполага, че могат да се прилагат за превенция или забавяне на множествена склероза. Но тогава най-много да постигнете естествено развита мускулатура като на Чарлз Атлас от преди ерата на химията.
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Пашата..........това си е цяла наука ,и желязна дисциплина,ейвалла на пича,браво,!Наука е (химиятя и биологията) но когато се приложи във фитнеса завършва с болест! Късметлиите са много малко!
20
2
 
7
 
! Отговори
кака Пена преди 3 години
Бях помолила приятели да качат един диван 4 етажа по стълбите - и един такъв надувко се преви и взе за диша кат шаран още на втория етаж. Аз и едно съседче си довършихме качването.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все едно си е правил кола маска на лицето.
18
0
 
4
 
! Отговори
xxx преди 3 години
потенциален инфарткаджия...
17
3
 
11
 
! Отговори
RakiaBuilder преди 3 години
Сега, дайте му на този юнак права лопата, брадва и дърва, или го накарайте да се качи до Черни Връх... Обзалагам се, че и при трите ще приключи много бързо...
16
0
 
17
 
! Отговори
Tojo преди 3 години
Без препарати - няма резултати!
15
1
 
25
 
! Отговори
Химикал преди 3 години
Храненето добре. Ама, я да сподели каква му е химическата диета!
14
1
 
14
 
! Отговори
Да напомня... преди 3 години
...всички бодибилдъри, починали някъде след 30, са 100% фенове на здравословните неща. Статистически факт. Последният здравословеняк предаде Богу дух преди няколко дни. Понеже е бил съвършено здрав.И те така със здравословността!
13
4
 
3
 
! Отговори
Пашата преди 3 години
До 16 на 100 процента си всяка вечер на домашна ракийка ,фитнес женски спорт така ли?ти си изтърван вече ,обърни си чашките и остави хората които тренират да тренират ,!
12
1
 
1
 
! Отговори
z-rock преди 3 години
До Анонимен 14: Както е видно от коментара ти, може да си увреден ментално и без да се занимаваш със спорт! ... "зобил, дигал"
11
7
 
8
 
! Отговори
Пашата преди 3 години
Бай *** пак е фаза завист!хора вижте се само какви сте с коментарите!някой от вас дали е тренирал фитнес?това си е цяла наука ,и желязна дисциплина,ейвалла на пича,браво,!
10
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До свидетелТова са най тъпите хора! Една колежка, която има такова гадже си напусна добре платената работа в София, за да обслужва един такъв неандерталец. А той колко е *** милия - две думи на кръст не може да върже......Въпрос на време е нандролона да му срине тестисите, ще си бъде релефен но безкефен! :))))))))))))))))))))))
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спортът и здравословното хранене повишават и имунитета така че не отлагайте, а започнете от днес съветват Вероника и Георги от Благоевград.......Това е абсолютно вярно но като му гледам релефа веднага си личи как чичо Менделеев е оказал много съзидателна помощ!
8
4
 
13
 
! Отговори
свидетел преди 3 години
Това са най тъпите хора! Една колежка, която има такова гадже си напусна добре платената работа в София, за да обслужва един такъв неандерталец. А той колко е *** милия - две думи на кръст не може да върже
7
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Салатка с оцет, зехтин и нандролон! Здравословно е! :))))))))))))))))))
6
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те всичките тези бодибилдъри се хранят здравословно с анаболни стероиди без гарнитура.
5
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да живей химическата промишленост!
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яде и тренира човека ... и аз бих правил така, ако имаше кой да ме издържа.