Простреляха домашно куче в двор на къща

Неприятната случка се е разиграла в Мартен
31

Пореден случай на жестокост към животно бе регистриран у нас. Домашно куче беше простреляно в двор на къща в град Мартен. За щастие животното е оцеляло, а по случая е подаден сигнал в полицията, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Преди ден Павлина Георгиева намира кучето в двора си в безпомощно състояние. Реагира веднага и успява да го заведе на ветеринарен лекар.

"На рентгена се установи, че кученцето е простреляно. Сачмата е в него, ветеринарят каза, че е минала през белия дроб, минала е през стомаха и е спряла в другата страна в ребрата или стомаха", разказа Павлина.

Кучето оцелява и сега е под наблюдението на лекар. А семейството на Павлина има подозрения кой може да го е извършил.

"Един комшия до нас е убивал и други животни, даже с една комшийка говорихме, застрелял е котката им. Дали са солидна сума за лечение, но тя беше уцелена в гръбнака и не оцеля", каза още жената.

Съседът, когото Павлина подозира, че може би е стрелял по нейното куче, не пожела да застане пред нашата камера, но обясни, че никога не е стрелял по животни. А появата на екипа ни провокира междусъседски скандал.

Павлина вече е подала сигнал в полицията. "Ами ако детето беше играло с него и както бягат заедно, ако беше го улучил него, тогава? Той каза, че го е страх и че няма да излиза вече в двора, ще стои само вкъщи", сподели още тя.

Хората в квартала се притесняват от нови посегателства, защото това не е първи случай на насилие над животно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
5
 
! Отговори
Kyчeмрaз преди 3 години
Домашното куче трябва да е:*регистрирано в общината по местожителство*с платен годишен данък*ваксинирано*обезпаразитено*чипирано*с редовен ветеринарен паспорт*да се извежда само на каишка и задължително с намордник, ако е над 5 кгКойто пес не отговаря на изискванията - отpoва, нож, въже или куршум, тва е!
18
3
 
6
 
! Отговори
Ристу преди 3 години
До 16: Кучкарите не правят разлика между човек и куче, докато нормалните хора правят. Така че изказвания от рода на "днес куче, утре - човек" са смехотворни.
17
7
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Ужассериозен?..НА ДВА ПЪТИ бях нападнат от помиярници БЕЗ да съм ги предизвикал с нищо!Първия път за късмет само разкъса панталона ми,но втория успях да се извъртя бързо и му теглих такъв ритник на помияра,че се скри под една кола и заскимтя като..куче..Притчата,че кучето било "най-добрия приятел на човека" е измислена от..КУЧЕ,което може да говори и пише!КОЙТО ОБИЧА КУЧЕТАТА,МРАЗИ ХОРАТА!!!!..но обикновено НЕ ГО ОСЪЗНАВА!..
16
2
 
5
 
! Отговори
Боклуци преди 3 години
Всеки ,който защитава стрелеца да ходи в психото веднагаНе чухте ли ,че и котка е застрелял и те ли е вдигала шум ??
15
3
 
1
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
До ПроСоТоАко си сериозен чак ми е жал за теб
14
0
 
2
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
Койту *** е изтрил коментара кадя плюя кучкарите,зъб дъ го заболи,без упойка а му *** извадят.
13
3
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
ТЕРОРИЗМЪТ на кучкарите наистина излиза извън всякакъв контрол!Тук покрай мен е пълно с помиярници,които не само че лаят непрекъснато,но лаенето им е УЖАСНО!..Дебели,груби,дрезгави силни кучешки гласове се носят навсякъде наоколо!..На всичко отгоре всеки ден намирам кучешки *** пред вратата си-на тротоара!..Е,това наистина е трудно поносимо за нормалните хора!..така че разбирам въпросния стрелец....А,да не споменавам десетките нахапани до смърт или до инвалидност деца и хора..
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи! Този трябва да бъде намерен, осъден, глобен и затворен! Нормален човек не стреля откъдето мине! Днес кучето, утре - човек. Този луд, *** и опасен!
11
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Две години ме тормози куето от съседния двор с безспирния си лай. Има ли какво да направя? Не. Има ли институция която да ми защити правата? Не. Ама ако му направя нещо ще ме дават по новините. Шантава държава.
10
2
 
10
 
! Отговори
Ристу преди 3 години
Тоз па номер 10. Забрави ли убийците от Негован? Те убиха мъж и жена, но кучето им оставиха живо, защото обичат животните.
9
6
 
4
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 3 години
Прaсетата и кучеата каде да ги видете им теглете ятагана АЛЛА удобрява
8
5
 
8
 
! Отговори
РЕПТИЛ преди 3 години
Комшията мина миналата година близо до двора ми и изпусна газовете си много шумно. Моята кокошка изпадна в депресия от това действие и аз трябваше да я лекувам 3 месеца с антидепресанти. Търся адвокат да го съдя.
7
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са първи стъпки към убийството на човек, ако върпсния не е го е правил вече.
6
6
 
7
 
! Отговори
новина преди 3 години
А у наше село един вчера преби две мухи.
5
10
 
9
 
! Отговори
Влак GT преди 3 години
Явно лош изстрел, трябвало е да подпука и сейбиите, да няма кой да лае в последствие.Кой знае какъв тормоз е този пес за махалата.За първи път чувам за такова населено място Мартен, а те и зли кучета отглеждали.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те й уцелили кучето, тя за детето се загрижила.
3
6
 
16
 
! Отговори
Плъхозащитник преди 3 години
Днес куче ухапа дете в училищния двор. За този инцидент нама статия.
2
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудо Велико
1
1
 
3
 
! Отговори
дивашка територия преди 3 години
Дивото зове !Заради такива разбойници, вдигнаха Великата китайска страна.Те обаче, доидоха тук после...