Клошар отива в затвора за блудство с 11-годишно момиче

Мъжът ще остане зад решетките 7 месеца
16 мар 2021 23:19, Ния Христова
11
Клошар отива в затвора за блудство с 11-годишно момиче
Снимка: Pixabay
Възрастен мъж, който беше задържан в Стара Загора на 13 септември м.г. по обвинение за блудство с 11-годишно момиченце ще остане зад решетките 7 месеца, присъдата е постановена от районния съд, съобщи Монитор.
 
59-годишният Михаил Йорданов е бил задържан след подаден сигнал на жена, която останала изумена от разказа на дъщеричката си за проявата от страна на бездомния мъж, който пред очите на неколцина клиенти в магазинче смъкнал бельото на детето и започнал да го обарва. Сигналът на телефон 112 е бил подаден около 17 часа, униформените пристигнали за броени минути в квартал "Три чучура-север".
 
Оказало се, че мъжът няма документи за самоличност и постоянен адрес. Той поискал да бъде пуснат, тъй като не бил сторил "нищо лошо" на момиченцето. До осъдителната присъда се стигнало след като обвиняемият признал всички събрани факти и обстоятелства по делото и то е преминало по съкратената процедура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Ха момиченце, преди 3 години
на 11 вече се чу кат като ***. Клошара е очаквал поне 7 години, в пандиза ще има по добър живот!?
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напомня ми О*Хенри. "Човекът" е търсел начин да се прибере "на топло" за зимата.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А хората, които са били в магазинчето, тях няма ли да ги съдят за бездействие и за прикриване на престъпление, т.като не са съобщили на полицията?И кое е това магазинче?
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Текст с отвратително съдържание. Текст обиждащ детето. Текст с безкрайно неграмотни и просташки твърдения.От думата блудство в заглавието се минава през изречението с "бързата процедура" и се стига до разяснението че имало "обарване" което според педофилецът било "нищо лошо"И къде са ония одиколонизирани *** от Агенцията за защита на детето, бе?
4
3
 
4
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 3 години
По света и у нас : Милиони истукани бродят като талибани . В превоза пък горките - ощетени са крадците . Никак не са колебайте бързо помощи им дайте . Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран.
3
7
 
4
 
! Отговори
Qwe преди 3 години
Тая съкратена процедура нещо не ми харесва. И без да си признава има свидетели и делото е очевидно желязно. Защо трябва да му се дава намалена присъда? Какво насърчаваме в случая?
2
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алоооо, какво е това "обарва " , пишете за престъпление срещу дете? Без коментар за изказа в статията, блудство с българския език, особено от журналисти трябва да е наказуемо!
1
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"да го обарва"????Божичко, какви *** завладяха медиите! Вие правите с езика това, което е правил този *** с момичето!