След инцидента с удавено дете: Кметството няма пари за ограда

От "Напоителни системи" проверяват дали има табели на съоръженията им
7 апр 2021 23:45, Ния Христова
15
След инцидента с удавено дете: Кметството няма пари за ограда
Снимка: БГНЕС
След трагичния инцидент в пловдивското село Найден Герово, при който 11-годишно дете се удави в напоителен канал, хората настояват около съоръжението да бъде поставена ограда, съобщи bTV.
 
Кметът Атанас Арабаджийски обясни, че няма налични средства, с които да се построи толкова голяма ограда. От "Напоителни системи", чиято собственост е канала изпратиха становище:
Още по темата
"Ние сме собственик на над 6000 км канална напоителна мрежа на територията на цялата страна, като каналите в по-голямата си част са открити. В началото на всеки напоителен сезон се извършва обход от служител и в случай на констатирани липси на предупредителни табели, които са били обект на вандализъм - се поставят нови такива. Около всички хидромелиоративни съоръжения за напояване и отводняване са поставени табели с надпис: Къпането забранено."
 
Кметът на селото обясни, че скоро на канала ще дойдат хора да ловят риба и допълни, че педи години също е имало такъв инцидент с дете. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
3
 
! Отговори
Митко преди 3 години
И на морето ограда.И на реките ограда.Престанете,че сте смешни.Гледайте си децата и не прехвърляйте вината на Невиновните.
10
3
 
3
 
! Отговори
аз да ви обадя преди 3 години
Цялата работа е постановка, за да накарат кмета да монтира ограда, която да оберат още преди да стегне цимента на колчетата. Но не са изчислили правилно риска и малолетният вместо само да се дави и да го спасят - се удави за винаги. За справка оня дет умря на място където преминават стотици всеки ден- еваси расисткия ток, значи.
9
5
 
1
 
! Отговори
arsenalfc преди 3 години
Все няма. Кой ви даде държава на Вас. Роби такива!
8
1
 
10
 
! Отговори
Док преди 3 години
Каква ограда, бе? В момент в който я монтират и работниците си тръгнат, оградата ще се "изпари". За това ще спомогнат същите родители на децата, които поради до болка познати причини ходят не на училище, а да шетат насам-натам. Една по-дебела сопа трябва....ама не било демократично, евроатлантизЪма не позволявал такива методи.
7
1
 
4
 
! Отговори
ходжакдд преди 3 години
Но пък има такъв народ.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2Ти колко книги си прочел?
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки гьол с ограда.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно ще слагаме огради навсякъде.Като концлагер.
3
2
 
18
 
! Отговори
Става въпрос преди 3 години
За нещастен случай, лошо възпитание и слаб контрол от страна на родителитеДайте сега и на реките да сложим огради
2
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кметството няма пари за ограда.No comment.Има пари.Я,вижте колко бизнесмени имало, дето една книга не са прочели и колите им по умни от тях.Но..хотели строят заведения имат салони.Умни мъдри разумни хора.Те ще дадат пари.
1
2
 
28
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
Абе, жалко за загиналия, но да не се лъжем. Никъде по Света няма огради на напоителни канали. Все едно да искате огради на ЖП - линии извън населени места.