6-годишно дете с колело - блъснато в Кула

Шофьорът карал с несъобразена скорост, детето изкочило внезапно
13 юли 2021 20:28, Петя Славова
19
6-годишно дете с колело - блъснато в Кула
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

45-годишен мъж е блъснал дете с колело в Кула, съобщиха от полицията във Видин.

Инцидентът е станал на 12 юли, около 17.20 часа на ул. "Възраждане". Мъжът, шофирайки с несъобразена скорост, не е успял да спре и блъснал внезапно излязло на пътното платно 6-годишно дете с колело.

Момчето било транспортирано във видинската болница, при прегледа лекарите констатирали охлузни рани в областта на таза и гърба.

След оказана медицинска помощ детето е освободено за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Захари Бахари преди 2 години
Вчера карах по един междуградски път (ЧИСТО НОВ), без маркировки, без знаци - асвалта беше чисто нов, обаче.
18
0
 
5
 
! Отговори
шопендар преди 2 години
адвокатски чалъми,така са заложени тези формулировки,че всеки да ги тълкува както си иска.какво значи несъобразена скорост,тогава за какво е закона за движение по пътищата,след като адвоката го игнорира.автомобила се е движил с разрешената скорост,изкача дете без придружител-родителя се осъжда да поеме отговорност.
17
1
 
1
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Спазвайте ЗДвП, и очите на 4. С тия лоши ГЕРБ-аджийски пътища БЕЗ МАРКИРОВКИ, КРИВИ, ОПАСНИ, НЕЗАКОННИ... само опасности. Винаги очите на 6.
16
0
 
3
 
! Отговори
... преди 2 години
До Анонимен И искаш да ми кажеш, че без значение, че си много под ограничението, че няма как да пренебрегнеш законите на физиката за спирачен път и пр. си виновен. Ами огледайте се как вече пресичакт пешеходците. То е съвсем в реда на нещата да намалиш на пътека, но и пешеходецът има задължение да се огледа, а не да ходи като на магистрала и особено тези със слушалки в ушите са като камикадзета. А велосипдистите... колелото се бута на пошеходна пътека
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: 12 Пак съм аз! Ако удариш човек с автомобил си виновен при всички обстоятелства!!! ЗАКОН!!!
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: 12 Случва се. Преди години, по времето на Тодор Живков бях ученик до 8-ми клас в София.И мой съученик, приятел и съседско дете претича пред кола пак така караща с 30km/h, тоест бавно. Еми обърса асфалта с тялото си, пред очите ми.Да, виновен е шофьорът! ЗАКОН! Приятелят ми се изправи. Беше поожулен, но само толкова. Шофьорът искрено се притесни, но момчето го успокои. Каза му добре съм, аз си бях виновен, нищо ми няма, ще ми мине.Шофьорът обаче е виновен!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
стар шофьор преди 2 години
До: номер 10 Напротив драги, напротив!!! Несъобразена скорост си е несъобразена скорост!!! И ако ти имаш проблем с тълкуването на закона, то значи не си си научил уроците достатъчно и трябва да те върнем на поправителен за да не ни убиеш като терорист от Ислямска Държава!!!!!! На Цариградско в София редовно ми се завира в багажника някой сополивко като тебе докато карам с максимално разрешената скорост от 80km/h!!! И ако ми изскочи куче и натепам спирачки кой ще е виновен???!!!
12
0
 
3
 
! Отговори
... преди 2 години
Аз лично съм имал такъв случай. Карайки с не повече от 30км/ч (знаете дупки, мупки и всякакви други препядствия) буквално пред колата между две други паркирали коли изскочи дете на 14 г сколело. Точно перпендикулярно на моето движение. Е, спирачка, волана на ляво, но го ударих с средна телесна повреда.. Нищо друго нямаше какво да направя. И кой виновн? А, познайте.
11
0
 
4
 
! Отговори
Жо преди 2 години
Ако няма знак, оказващ максималната скорост, то в населено място разрешената скорост е до 50 км/ч. Велосипедисти под 14 години нямат право да се движат по пътното платно.
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Несъобразена скорост е абсолютно пpocташко тълкуване и формулиране на всяка една ситуация по пътя.Така всеки може да стане без вина виновен На всеки път си има знаци, които указват максимално разрешената скорост. Не знам дали не трябва, това изобщо да изчезне, като формулировка.
9
0
 
5
 
! Отговори
Момо преди 2 години
Това и с 1км/ч да се случи, отново ще кажат, че скоростта е била несъобразена.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колата има спирачен път и, ако разстоянието до изскочил човек е по-малко от този път... удара е неизбежен. Дори скоростта да е 15 к/ч... Децата нямат никаква работа на пътя без родители...
7
0
 
8
 
! Отговори
До ДГД преди 2 години
Знаеш ли какво е "несъобразена" скорост.?.?? Демек не е съобразил, че внезапно ще изскочи дете. Т.е. трябвало е да пълзи с 10 км/ч. НЕ е превишена! А ония, дето са го пуснали на улицата, съобразили ли са рисковете за детето?
6
4
 
0
 
! Отговори
ДГД преди 2 години
До Анонимен 4 - "Мъжът, шофирайки с несъобразена скорост..." - На този ли му казваш невинен?!?
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 3 - Хрън-мрън ...
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Родителите на това внезапно изкочило дете-на Съд! Само така няма да има внезапно изкочили деца на пътя и да страдат невинни шофьори!
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-виновни са тия, дето са пуснали на улицата 6-годишно човече. Един осъден няма.
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-скоро детето е виновно... Няма, как да се спре внезапно автомобил, ако разстоянието между колата и изскочил човек е минимално....
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Несъобразено скорост" е адвокатското - "карал си според правилата, ама се чудя де та баран за споразумение"