Тежка катастрофа на АМ "Тракия": Обърнал се е автобус, пълен с деца

Има множество ранени
Обновена: 14 авг 2022 21:23 | 14 авг 2022 21:00, Нели Христова
153
Тежка катастрофа на АМ "Тракия": Обърнал се е автобус, пълен с деца
Снимка: bg-voice.com

Преди минути автобус, в който са пътували главно деца, се е обърнал на магистрала "Тракия".

Според информация на Dir.bg има множество ранени. Някои деца са в тежко състояние. Пострадал е и водача на автобуса, по информация на МВР е пострадал единият му крайник.

В старозагорската болница екипите очакват 10 деца, съобщиха от УМБАЛ "Стоян Киркович" за Bulgaria ON AIR.

Автобусът е със сръбска регистрация. Децата се прибирали от почивка по нашето черноморие.

Инцидентът е станал в района на 216-ия километър от аутобана в посока София около 20.10 часа.

Автобусът се е обърнал на една страна в канавката, като десетки метри от мокрия банкет са изровени.

На място са пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ, а много шофьори са спрели и помагат да бъдат извадени ранените хора от автобуса.

Платната на магистралата са мокри, тъй като малко преди катастрофата в района се изля проливен дъжд.

Движението по АМ "Тракия" е спряно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
2
 
1
 
! Отговори
Рашко Патрашко преди 1 година
Бойко е виновен. Още търся чувала от този участък. Докато разследвам олиото станало 6 лв. , захарта 3,50 лв. дърва за огрев 300 лв.кубика. Жалко,че не ме избраха за шеф на КПКОНПИ. Щях да им кажа кон боб яде ли.
120
2
 
1
 
! Отговори
Бико преди 1 година
Бойко,Гешев, ГЕРБ са виновни, трябваше да ги чагъртаме за да сринеме държавата.
119
1
 
3
 
! Отговори
Рашко преди 1 година
ГЕРБ са виновни,че се родих *** с комунистически манталитет.
118
1
 
0
 
! Отговори
Биволъ преди 1 година
Бойко е виновен,че е направил дете на ***(Мата Хари).
117
0
 
4
 
! Отговори
КикиКорчо преди 1 година
Гласувайте пак за нас. Ние не строим,ние само крадем и издигаме лозунги "Нулева толерантност за корупцията". Работим с Корнелия,която беше уволнена от Станишев като зам.министър за корупция. Но тя си взе поука и я направихме министър. Сега думата има КОМПИ за "Кинтекс". Жалко,че не сложихме там комуниста следовател за шеф. Много жалко!
116
4
 
8
 
! Отговори
крумски преди 1 година
Поредната катастрофа по магистралата на ужаса до морето. Няма да е последната! Никой от от тия които трябва да поемат отговорност, ще го направят.... Те са невинни,и ще си живеят с парите дадени им от господарите им!
115
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боко е виновен с неговите фалшиви ремонти, АНАТЕМА!
114
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата е престъпник и ще гори в ада! Това е ясно на всеки, който може сам да си обуе дясната обувка на десния крак и лявата на левия!
113
15
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
12 години вече пътуват по магистралите на "Бойко", без ремонт и без поддръжка, и накрая ако някой задреме или мръдне към канавката, глутницата почва да риве..."Бойко е виновен"! Някои верно се набират да правят другите на по-тАпи от себе си!
112
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчоооо, видя ли сега какво става като не даде пари за нови мантинели?
111
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герб са си виновни, направиха едни магистрали....Една *** навремето каза, Те магистралите за младите ги правят...!Да за съжаление, *** рядко виждам там, ама е осеяно с имена на неизживени души, паметничета пропити с болка!Герб направиха магистрали от пепел, скръб и стъклена вата, усвоиха милиарди, гребаха с пълни шепи!*** долни ***!
110
9
 
14
 
! Отговори
Ковачев преди 1 година
ОЩЕ гласувайте за ГеРБ!Направиха най Некачествените магистрали в България, колко семейства в черно се забулиха, от факта че слагат подръчни материали, вместо да спазват строителствените норми?А колко още трябва да се загубят?Бог да ни пази!
109
11
 
2
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
Трябваше да прочета цялата новина за да разбера, че децата не са българчета. Съжалявам за пресилено и ненужно хуманните индивиди, но трябва да им кажа - само българите сме важни, другото е прах и пепел, статисти в театралната постановка в която главните роли се изпълняват от българи и евреи. Българите и евреите са двете страни на една монета, която Господ хвърля на ези-тура на определен период от време. Целта е другите да се учат и от двете страни и (може би) некой ден да получат душа.
108
4
 
11
 
! Отговори
Верно е, преди 1 година
...че това се е случило по пътищата построени още от Борисов! При други правителства такова нещо не може да се случи! От тях просто няма нищо построено !
107
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
113 -ТОВА Е ОГНЕН КРЪГ ОТ КОЙТО НЯМА ИЗЛИЗАНЕ,ЖАЛКО ЧЕ ПОВЕЧЕТО НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ,СТРАХУВАТ СЕ И МИСЛЯТ ,ЧЕ НЯМА ДА СЕ СПРАВЯТ НАВЪН ,А НЕ РАЗБИРАТ ЧЕ ЩОМ СЕ СПРАВЯШ У НАС ,ИМАШ ТОЯ ОПИТ ДА ОЦЕЛЕЕШ У НАС,ТИ НАВЪН СИ ГОТОВ ДА ПОСРЕЩНЕШ ВСИЧКО,ЗАЩОТО ТАКОВА ТЕГЛО КАТО У НАС НЯМА!НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ТУК,АЗ КАТО РЕАЛИСТ ГО ОСЪЗНАХ И ГРАМ НЕ СЪЖАЛЯВАМ!За жалост става и по -зле.Човек сам се ражда и сам умира и когато го проумееш и разбереш ,тогава вече си готов да тръгнеш,няма нищо вечно
106
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сорoс е виновен.
105
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България има много да учи как се правят пътища ,хората ползват роботизизани машини вече.В немцията миналата седмица махаха един участък настилка точно с такава машина ,а пак сбподобна 3d полагат настилката и маркировката,ние у нас още копаме с багерите,разни чичковци мерят с метъра,я сложил очилата я не...
104
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 107 : стига си се правил на руснак *** от възраждане :) толкова си кух като тенекия ти дрънка главата. Руснаците са със сърбите първо. Второ пострадали са сърби кухчо така че какво така ви се пада ? И трето руснаците не наричат българите *** ! Ейййй ама тва възраждане с конкурс ли ви намират бе ? От *** на горе
103
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наистина в последните години пътищата са строени от Гроб. Но...какво е Гроб? Организирана престъпна група! А каква е основната работа на престъпната група? Разбира се, да върши престъпления! Всичко друго е покрай основната дейност, ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА. Какво качество очаквате? Качеството е осъществено в извършването на престъпленията. Качестветно сме измамени и ограбени. Другото...ми к'вото дойде...
102
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде 42 кажи един длучай на дете в западна европа стъпило на канал и да го тресне ток,не ми разоравяй че ставали катастрофи,щото като стане идват сто линейки,ако трябва хеликоптер,пожарна,психолог и магистралата се затваря и никой не пипа нищо докато полицията не си свърши работата префектно за да може да се включи и застрахователя на база полицейския доклад.Само не ми разправяй на мене как в западна европа,това у нас няма стане още 50 години,но лапай мушици,задоволявай самочуствие у нас на късо