Ще дойде ли наистина Илон Мъск в България?

Скрита реклама или откровена fake новина...
23 ное 2022 22:15, Петя Славова
44

Идеята, че Илон Мъск е харесал снимка на Белоградчишките скали оживи жителите в Стакевци. Заговори се, че и бизнесменът вече има резервазия в местен ресторант, но скрита реклама ли е това или откровена fake новина?
Още по темата

Една снимка на Белоградчишките скали и коментар под нея на най-богатия човек в света взриви социалните мрежи. Истинска реклама за България или добре избродирана лъжа се оказва новината за евентуалното посещение на Мъск в най-бедния регион на ЕС. След снимка на фотографа Владислав Терзийски семейство от село Стакевци - собственици на гурме ресторант, получиха мейл от Спейс Екс с резервация за самия Мъск.

PR експертът Максим Бехар е категоричен, че липсата на реклама на страната кара българите да се радват на всяка новина, че някои известен ни е забелязал.

Независимо дали Мъск ще посети Северозапада или просто на нас много ни се иска това да стане, Владислав се надява рано или късно да се срещне с най-богатия човек на света и да го види по българските пътища.

В цялата истерия има нещо положително.

"Белоградчишките скали са безумно красиви, световен феномен, на фона на цялото Черноморие. Историята е нещо, което е уникално за България", каза Бехар пред Bulgaria ON AIR.


44
Още от Страната
Шофьор: Изминавам по 700 км месечно, трудно издържам с тези цени
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.