Адвокатът на полицая Борисов: Заплатата не му е стигала

Остава задържан
7 яну 2023 18:57, Росен Стойчев
185

23-годишният полицай Денислав Борисов остава в ареста, съобщи Bulgaria ON AIR.

Районният съд в Пловдив прецени, че има риск за действията на Борисов.
Още по темата
Адвокатът му оправда действията на Денислав с  с това, че доходите, които получават младите хора, не могат да задоволят техните нужди.

Според защитника изкушението да получи бързи пари не е подминало и Денислав, след като заплатата като жандармерист не му стига. В съдебната зала бяха и роднини на полицая.

Според прокуратурата Борисов умишлено е злоупотребил със служебното си положение, като е шофирал с униформа и се е надявал служебната карта да му спести проверката.

"Районната прокуратура в Пловдив внесе искане за задържане стража", поясни прокурорът Георги Коджаниколов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами то на никой май не му стига заплатата, дай да крадем и убиваме апък съдът ще ни оправдава с разбиране.
138
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те тия полицаите се имат за нещо специално явно. Как така ще хванат някаква допълнителна работа? Нали ще им се смеят. Друго си е рекетче, заплахи, участие в канали и тн. Униформата ги пази. Чат пат за пред хората, изгори някой като тоя убавец, но иначе схемите си работят перфектно. Много стройна организирана престъпна структура. Има пари за най низшите та до тия най отгоре. После защо сме на тоя хал ли? Затова ще почкаме още бая за шенген, там у саксии не са расли.
137
2
 
13
 
! Отговори
Петров преди 1 година
Полицаите в БГ са престъпници по-големи от другите престъпници защото са на заплата. Трябва всички да бъдат уволнени като в Грузия и да се почне начисто!
136
1
 
9
 
! Отговори
Айде преди 1 година
Още един завършил право в ЮЗУ-то.Ходих бавно и закъснях, но ако съм закъснял, то е защото ходих бавноАко това, че на определен индивид не му стигат парите, за да задоволява собствените си потребности, съгласно измислените от него самия изисквания за качество на живот, то той или е ***, за да не разбира, че трябва да направи нещо ( законно), за да живее така, че да е доволен, или е лаком некъдърник, който може само да краде( или нещо друго - до където съвестта му позволява).
135
2
 
10
 
! Отговори
От хората преди 1 година
Адвокатите са за това....ХА,ХА,ХА.Да защитават.
134
1
 
7
 
! Отговори
Шах преди 1 година
Комарджия .Обича риска .Неизлечимо е.
133
1
 
7
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Що и полицията се оплаква от заплатата....!!!!
132
1
 
12
 
! Отговори
фермер преди 1 година
И на мене са ми малко парите. Но работя по 12 ч. Рина, чиста, боря се да свържа двата края до 3 х. лв месечно
131
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и на Петков не му стаигаше заплатата и Линда от Канада си отвори сладкарница за да допълва доходите . а на "уморене кака Лена" не знам колко и беше заплатата
130
1
 
19
 
! Отговори
Язе преди 1 година
У панделата нема да му требе заплата - че го ранят и поят без пари. Вкарвайте го до живот.
129
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами, честните хора като не им стига заплатата си намират втора, почтена работа. Съд, затвор и конфискация за всеки нарушил Закона, а за полицаи, съдии, прокурори, следователи и администрация трябва присъдите да бъдат двойни, защото са назнаени и получават заплати от нашите данъци за да пазят законноста и да помагат на хората. Като не му е харесвало на този престъпник в МВР да беше станал строителен работник...вместо каналджия.
128
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като не му стига да започне с платена любов.....
127
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз предлагам адвоката да вземе мястото на полицая
126
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе вдигайте ги още тие заплати и после се чудете що цената на храните се е увеличила с +50%. Хора не разбирате ли, толкова е просто, заплатата се дава за да оцеляваш, но не и да си богат. Скритата инфлация привидно те кара да вярваш, ме година след година си по-богат, но истината е друга. Ако искаш да си богат - работи за себе си, не за друг. И да, има много законни ниши в които човек може да се позиционира и да изкарва добър доход (не заплата)
125
7
 
7
 
! Отговори
ОРИГИНАЛА преди 1 година
То на оригиналния Борисов не му стигаха парите,че за това си бе отворил касичка-чекмедже,дето държеше евра и кюлчета,ама да сте чули да отговаря пред Темида? Не ,е това момче-кокошкарче ще го отнесе като куцо пиле домат,макар рибата да се умирисва откъм главата! Борисов 2 ще го запрат,щото трябва да покажем нещо преди Шенген,а големия вълк в овча кожа Борисов 1 пак се гласи да управлява,аз казвам ,дано този път от затвора.....
124
1
 
17
 
! Отговори
Заплатата на никой преди 1 година
Не стигаТоя адвокаторе да измисли нещо по оригиналноЗакривай това ОПГ
123
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заради това е няма да Шенген
122
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тогава може с наркотици и оръжия и с проституция да подработиш кво кат си полицай а полицейската работа майна му нека се убиват и ограбват невинни и хора
121
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-после да чуя да признаят като валиден аргумент за корупция, че заплатите в България са малки и това подтиква хората към приемане на подкупи! Ами вдигнете заплатите и корупцията ще намалее!! Толкова е просто. Това е панацеята. Вече започнаха да намаляват хората, които отиват на работа за жалки левчета, които работодателите им отпускат на месец.
120
1
 
7
 
! Отговори
Остава преди 1 година
и Пеевски да хванат с бус имигранти!