Един неразделен клас

"Мрежата" е дипломно представление на класа по театър на движението на доц. Ясен Вълчанов
11 дек 2008 12:20, Елена Пенева
9
Един неразделен клас

На малко хора е известно, че неотдавна в учебния театър на НАТФИЗ билетите се разпродавали светкавично, хората чакали да се доберат до новите постановки с месеци и ул. "Раковски" е била блокирана от тълпата преди поредната премиера на някой от абсолвентските класове.

За никого не е тайна, че сега положението е по-различно.

И без изобщо да пропагандирам идеята колко са забавни и вълнуващи запознанствата с бъдещите актьори, танцьори и режисьори, просто ще ви обещая, че в Dnes.bg ще продължаваме да ги следим отблизо.

Още по-отблизо.

Първата крачка направихме с танцова стъпка.

Получи се този видеоматериал, в който ви срещаме за първи път с абсолвентите от класа по театър на движението на доц. Ясен Вълчанов.

Чисто новата им постановката „Мрежата“ ни сблъсква с 8 персонажи, които чрез общуването като поредица от конфликти, емоции, реакции и танци намират различията и сходствата помежду си.

В спора се ражда истината, а в „Мрежата“ - поне 8 танцьори на ръба на професията.

Затова без повече уточнения се запознай с Елена Господинова, Живко Желязков, Ивайло Георгиев, Искрен Петков, Мария Бухалова, Мария Лъджева, Мерлина Ташкова, Пламен Ганов и тяхната „Мрежа“.


Идея, постановка и хореография: Румяна Маркова. Композитор и музикално оформление: Михаил Шишков. Драматург: Рени Груева. Сценография и костюми: Боряна Ангелова. Графичен дизайн: Кристина Ташева, Павел Г. Веснаков. Мултимедия: Калоян Неделчев, Гергана Иванова, Георги Андреев.

Мрежата е в Учебен театър при НАТФИЗ на 13, 16 и 20 декември от 19,00 часа.

НАТФИЗ вече е и Blog.bg.


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Ей Ти да не си оня зеленчук приятелят и дето все я защитава по форумите колко била гениална
7
0
 
0
 
! Отговори
до номер 6 преди 12 години
Какъвто журналиста такъв и критикара
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Ей,я се научи да пишеш и тогава критикувай!!!!!!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Елена Пенева ще ги следи отблизо ,поне така обещава в своя материал. Браво, на такива доброволни сътрудници .
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Не са успели да ги научат на книжовен български правоговор. Да си артист, а да казваш в разговор "да видиме" вместо правилното "да видим" е много груба езикова грешка. И за мйекането спор няма - да не се стараеш да се пребориш с акцента говори за неитересуване от професията. И пластиката им е халтура. Едно разказват, че показват, а съвсем друго показват на сцената.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Ленче, Ленче, пак с твоите графомански истории ....
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
По талантливо написана антиреклама на театъра не бях чел
1
0
 
0
 
! Отговори
??? преди 12 години
Като човем ходещ на театър 3-4 пъти годишно и въобще не наясно кое колко струва, искам да би благодаря, че с горната статия ме информирахте да не правя грешката да посещавам горното и подобните му представления.Явно само на самите актьоти не им е ясно, защо няма хора, а съответно и парички. С неща от поодбен род, едва ли и ще има.