Новото голямо събитие на Apple ще е на 21 март

Компанията вероятно ще представи по-малък iPhone
11 мар 2016 10:37, Елена Кирилова
8
Новото голямо събитие на Apple ще е на 21 март
Снимка: архив Ройтерс

Американският технологичен концерн Apple изпрати покана до журналистите в четвъртък за предстоящото си събитие, което ще се състои на 21 март в седалището на компанията в Купертино. Възможно е технологичният гигант да представи нов и по-малък iPhone на него, предава Ройтерс.

Една от най-популярните технологични компании в света често разкрива новите си продукти на подобни събития. Очаква се съвсем скоро компанията да обнови част от своите продукти - телефоните iPhone и таблетите iPad.

Част от анализаторите от Wall Street очакват компанията да използва събитието, за да представи смартфон с 4-инчов екран, връщайки се към по-малките устройства след големите iPhone 6 и 6 Plus през 2014 г.

Акциите на Apple поскъпнаха през последните две седмици, тъй като Wall Street залага, че компанията ще представи не толкова скъп iPhone този месец, за да насърчи продажбите си в развиващи се страни като Китай. Тъй като американските потребители се сдобиват с нови устройства по-рядко, производителите разчитат до голяма степен на Китай за растеж. 

Повече технологични новини можете да прочетете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: iPhoneapple
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
До 2 и 3 преди 8 години
Смешници!!!
5
0
 
2
 
! Отговори
i'm преди 8 години
Ако се върнат към правилния размер на телефон, ще си сменя петицата с новия iphone щом се появи в България . Ако не се върнат, ще почакам още година и ще си го сменя с текущия към момента iPhone.
4
0
 
2
 
! Отговори
до 3 преди 8 години
А к'ъв искаш да ти е телевизора/телефона? Да ти пере чорапите и да ти д..а ли?
3
3
 
2
 
! Отговори
1 преди 8 години
Няма нищо ново и не предлагат нищо различно от предходния модел. Откакто Стив Джобс представи айфона разликата е само козметика. Пиксели, инчове , резолюции и т.н. Както навремето телевизора. Черен, цветен, плосък ,извит , но все си е телевизор....Че и смартфона....
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Без Джобс апъл е на автопилот. S7 им отнася нагризаните телефончета.
1
0
 
1
 
! Отговори
Мастер преди 8 години
Какво ще го правя това мизерно 4" нещо? Аз боравя с 10" инструмент - нивелираш, мажеш цемент, ползваш за поднос - каквото ти душа иска.