Маги Назер в "Предприемачи на бъдещето" за социалната промяна

Конференцията ще се проведе онлайн на 18 юни
24
Маги Назер в "Предприемачи на бъдещето" за социалната промяна

Специален Fireside chat с дигиталния номад и изпълнителен директор на фондация "Солидарност в действие" Маги Назер предстои да видим след броени дни на петото издание на конференцията "Предприемачи на бъдещето". Тя ще се проведе на 18 юни, от 12 часа, в онлайн формат, и може да се проследи на живо на уебсайта на Investor.bg.

Маги има натрупан опит в сферата на продажбите и маркетинга, но открива своето истинско призвание в модернизирането на образованието и социалната промяна. Започва кариерата си като социален предприемач още в четвърти клас, когато организира благотворителни кампании за болно момче от квартала си.

Тези и други първи опити за солидарност я убеждават, че никога не е твърде рано и никога не си твърде малък, за да направиш промяна. Маги завършва с отличие престижния колеж Middlebury в САЩ, трупа богат опит и организира различни младежки проекти на повече от 30 места по света.

Водена от силното желание да помага и да предостави на младото българско общество образователните възможности, които самата тя получава по време на обучението си зад граница, Маги създава първата по рода си езикова програма, която предлага 300 астрономически часа, 24/7 езикова практика и обучение от преподаватели от САЩ сред природата.

Въпросите на Маги Назер ще задава водещата на единственото предаване за високи технологии в българския ефир UpDate по Bloomberg TV Bulgaria и технологичен журналист от Investor.bg Елена Кирилова.

По време на "Предприемачи на бъдещето" водещи предприемачи  и управляващи директори на успешни стартъпи ще обърнат внимание на това кои са потенциалните сектори за стартиране на бизнес в настоящата ситуация, какви промени трябва компаниите да предприемат, за да се подготвят за новото утро и как могат да получат достъп до първоначално и допълнително финансиране на проекта си.

Кои са лекторите, които ще чуете на петата конференция "Предприемачи на бъдещето", вижте на www.events.investor.bg.

Събитието се осъществява с генералната подкрепа на Пощенска банка, както и с подкрепата на Индустриален Холдинг България. Институционални партньори са ABLE, Британо-българската бизнес асоциация и "Тук-Там", а медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, dnes.bg, money.bg и smartmoney.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
мхм преди 3 години
много зле презентира
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо ми понамирисва тая работа. На финансови измами.
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Социални предприемачи няма. Има поставени лица, които усвояват фондове и вършат други неща за да получат трова право. Не знам какво върши това момиченце за да и дават да разполага с фондове.
19
0
 
7
 
! Отговори
Кво речи!? преди 3 години
Опитах да прочета първия абзац и не знам защо започнах да си тананикам " Момчето което говори с морето на някакъв СТРАНЕН ЕЗИК"
18
1
 
11
 
! Отговори
сима преди 3 години
Не искам да съм на мястото на майка й, и се моля на Бог, моето дете да не се превърне в такова същество.
17
0
 
9
 
! Отговори
хейз преди 3 години
щастлива съм, че събитието е онлайн. на няколко пъти понамерисваше на някои подобни събития, сякаш живее в пещера. сега като е онлайн, поне това ще избегнем. все пак, благодаря!
16
0
 
12
 
! Отговори
сайер преди 3 години
До Анонименщ отидат, такива като от Белгарски хелсински комитет и гей организациите, тъй като тя твърди стои зад това и че не трябва да се правят семейства. Тя затова е сама и не е имала никога приятел мъж, само спи с непознати за да ги използва за нейните енергийни сексуални експерименти. Бройката с която е била е по-голяма от възрастта й. Жалко, красиво и умно момиче, но му се проми мозъка
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво е това "социална промяна", че не става много ясно? Промяната в социума й, когато е отишла да следва зад граница, социалната промяна като постоянно протичащ около нас процес, или нещо друго, специално за LGBTQ и расизма / черните животи? От отговора зависи дали изобщо ще отиде някой на лекцията. Така че поздравления - пак се изложихте.
14
0
 
14
 
! Отговори
майд преди 3 години
"Маги създава първата по рода си езикова програма" - само за България."водена от силното желание да помага и да предостави на младото българско общество образователните възможности" - затова ли избират децата с конкурс и те трябва да заплатят по 1000лв за да се включат? за какви възможности става на въпрос?
13
0
 
15
 
! Отговори
мира преди 3 години
г-цата нека каже 1 положително нещо, което е направила в полза за социална промяна в България и за българите. Само 1 и ще млъкна. Такова нещо няма.
12
0
 
14
 
! Отговори
soder преди 3 години
тая не я ли снимаха в един по такъв клип?
11
0
 
18
 
! Отговори
SchoolMate преди 3 години
- "първата по рода си езикова програма, която предлага 300 астрономически часа, 24/7 езикова практика и обучение от преподаватели от САЩ сред природата." - ами не, НЕ Е ПЪРВАТА. Може да напишете първата в България, но не така общо. Отделно, защо не споменавате, че тази програма се заплащаше по 1000лв от тези "избрани" чрез кандидатстване деца? И че повечето неща бяха част от неформалното образование, което е чиста подигравка за парите си.Има доста много работи за които можем да обсъдим..
10
0
 
18
 
! Отговори
SchoolMate преди 3 години
- Не малко пъти е крадяла чужда интелектуална собственост за да си направи нещо подобно и после не оставя никакъв кредит- Не е честен и достоен човек, макар че привидно е много усмихната, чаровна и въздействаща. Обаче никога не е честна и е много голям лицемер.
9
0
 
18
 
! Отговори
SchoolMate преди 3 години
- Практикува различни учения за сексуалната енергия, едно от основните й занимания е да прави секс с непознати по света и опознаване. Попитайте я, няма да отрече.- Гордо се припознава като ***, активист и борец за правата на ултра феминизма и правата на черните (и твърдо стои зад тезата, че белите са расисти, а черните не могат да бъдат такива)
8
0
 
13
 
! Отговори
SchoolMate преди 3 години
Познавам я, и много факти не са описани в статията (тъй като реклама и от самия сайт)- Тя наистина завършва в САЩ (Middlebury) , но без да полага много усилия или да учи.Повече залага на това, че е имигрант и хваления с доброволчество (които ги прави в екипи, но не им предоставя кредит, а все едно тя ги е свършила сама като жена).- Тя не е посещавала 30 държави, където да е правила събития. Почти всичко е онлайн,чрез курсове направени от нейни приятели.Тя с почти нищо не допринася.
7
0
 
10
 
! Отговори
SchoolMate преди 3 години
Познавам я, и много факти не са описани в статията (тъй като реклама и от самия сайт)- Тя наистина завършва в САЩ (Middlebury) , но без да полага много усилия или да учи. Повече залага на това, че е имигрант и хваления с доброволчество (които ги прави в екипи, но не им предоставя кредит, а все едно тя ги е свършила сама като жена).- Тя не е посещавала 30 държави, където да е правила събития. Почти всичко е онлайн, чрез курсове направени от нейни приятели. Тя с почти нищо не допринася.- Практ
6
0
 
9
 
! Отговори
до 5 преди 3 години
Блумбърг и те са палестинска медия, може би?Че са се разтърчали.
5
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Назер не е еврейско име, макар да е разпространено в Палестина.Queer studies for gender afflicted.
4
1
 
14
 
! Отговори
Добре де преди 3 години
Това платена публикация ли беше ?Или е спусната от Козяк .
3
1
 
9
 
! Отговори
Каква е тази , преди 3 години
И защо трябва да я слушам ?Сетих се.Защото е завършила във Юесей....Цццццццццц........