Кали: Спрете да мислите, че съм чалга певица

Тя разби всички рекорди преди години с 4-4-2
16 май 2008 13:50,
47
Кали: Спрете да мислите, че съм чалга певица
Снимка: Булфото

Тя разби всички рекорди преди 11 години с 4-4-2. Той разби всички ни, като каза, че е на 50 години, а изглежда на не повече от 35.

Двамата не си подхождат много като двойка, но в пеенето нямат проблеми. Кали и Любен от „Пей с мен“ в момента са втори във временното класиране и спасиха половинката на напусналата Софи от отпадане от играта.

Да хванеш накуп дует от „Пей с мен“ си е жив късмет. Е, аз не съм от късметлиите. Докато Кали пробваше костюма си за вечерта, говорих с Любо.

После с нея седнахме под пролетното слънце докато той репетираше няколко часа преди концерта в понеделник.

За това и на вас ще ви ги покажем в две части. Първо разбира се е Кали.

Стана традиция подобни риалити предавания да показват поп-фолк изпълнителките в съвсем различна светлина и да карат хората да се чудят няма ли ти и Десислава да се преориентирате към друг стил пеене?

Аз вече съм се преориентирала, трябва да чуеш последния ми албум и да ми кажеш дали е чалга. Но все още ме обявяват като „емблемата на поп-фолка“. Като го чуя, се чудя дали става въпрос за мен даже.

В какви отношения сте с другите участници? Говори се, че почти не можете да се понасяте взаимно.

Да, знам какво се говори. Казват за мен също и че съм била интригантка, злобарка, лицемер и какво ли още не. Аз просто съм откровена. Ако някой ми харесва, си го казвам. Ако не ми харесва, не контактувам с него и толкова.

Най-добре се разбираме с Десислава, със Софи Маринова и с Тони Димитрова.

Все още не сте били на първо място в класирането. Имаш ли стратегия как ще победиш?

Единствената ми стратегия е добро представяне. Ако всичко е честно, би трябвало да се изкачим нагоре. Лошото е, че нямам много време за репетиции.

Синът ми е в първи клас и сега най-важното ми е да го науча да учи, за да оставя добър човек на тая държава, отколкото добри песни.

Не че подценявам кариерата си, но човек си има приоритети.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Gigi преди 15 години
4e kakva si .....djas .....hm stranno
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ti taq che e *** i nishto poveche takava e...ama vzemete edno BTV koqto uj se ima za golqma televiziq kak davaha koncert na ivana celi dva chasa oniq den...eii do kade q dokarahme eiii...
44
0
 
0
 
! Отговори
monie преди 15 години
abe men ne se izlagai po dobre mylkni kvi sa tia gluposti kade prikaash be CHALGADJIIKITE peat pop muzika ahah are you ok?!?! i desislava hxahxa tiho i s taa chalga umrela
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Чалгаджийките са господарките на СИЛИКОНА. Като ги гледам имам чувството, че в блузите им има "напъхани" МЕДУЗИ. А иначе са прости, казано на развален български - "въздух под налягане".
42
0
 
0
 
! Отговори
bul преди 15 години
...че кой е мислил, че си певица ?!
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нито е чалга, нито е певица.
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЕЙ ВСИЧКИ ЧАЛГАДЖИЙКИ ДА ЗАМИНАВАТ ЗА СЪРБИЯ И ТУРЦИЯ, ТУКА Е БЪЛГАРИЯ!!!!! НАЙ-ПРОСТИТЕ И ГНУСИ ХОРА - ЧАЛГА ПЕВИЦИТЕ, *** МУТРЕСИ И ***==УТКИ
39
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
tq ako e pecica izop6to az sam helikopter !!!! nqma nito glas ni6to nqma ... typa ovca !!! to nqma nito edin pevec ..
38
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЧАЛГА ПЕВИЦА СИ Е КАЛИТО, АКО ИЗОБЩО МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ПЕВИЦА.
37
1
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Кали, мила, не чалгата ти е проблема. Проблема е там че ти каквото и да пееш, пак няма да го изпееш както трябва. Който и когато те е излъгал че ставаш за певица, не е знаел каква беда нанася на обществото. Аман от твоите появи по всички възможни телевизии и по всички възможни предавания. И навсякъде тръбиш че не си чалга певица, че ти не пееш чалга. Такъв голям комплекс ли ти създавава това? И колко пъти ще споменаваш че се казваш като Глория? Толкова ли искаш да те сравняват с нея. Ами примири се че освен името ,друго общо нямате ,няма да имате. Едната е звезда, а другата лампа. Защо е това напъване да се покажеш колко си ларж и колко си народна. Ефекта е обратен, излиза че си проста. Може и да не си ,драга , но други впечатления оставяш. Не си известна , не си слушана, не си желана.А сега се оказа че не си и чалга певица.Приятно прекарване село тогава,.
36
0
 
0
 
! Отговори
m? преди 15 години
как ще е на 50 години бе :Д :Д :Д '75 набор е
35
0
 
0
 
! Отговори
emi chalga si si преди 15 години
Haha, nai-mrazq hora, koito se sramuvat ot tova koeto pravqt.
34
0
 
1
 
! Отговори
kdkdk преди 15 години
Боже хора колко сте жлъчни. Чакате само някоя новина за да излеете злобата си.
33
0
 
0
 
! Отговори
4+4+2 преди 15 години
Добре де,не си!А КАКВА СИ!?!:)))
32
0
 
0
 
! Отговори
l_mn преди 15 години
tapa 4algarka si
31
0
 
0
 
! Отговори
Brad Pitt преди 15 години
kliuki.net/view-article.php?t=10124Тук пише, че щели да унищожат тонове чалга албуми на някакъв стадион.
30
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 15 години
кво да кажа
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тая пък се разпори да пее чалга, сега пък иска да спрем да я мислим за чалгаджийка! Утре ще поиска да я смятаме и за девица:D
28
0
 
0
 
! Отговори
zakky преди 15 години
хаха... ако може въобще да се каже, че е певица.. да всичките и песни са чалга... тя глуха ли е или не е чувала собствените си песни??? момиче... защо те е срам да си признаеш, че пееш поп фолк?? аз лично харесвам доста песни от този жанр..така че... важното е не какъв стил са песните ти а как ги пееш :)
27
0
 
0
 
! Отговори
Мими преди 15 години
Да, спрете да мислите за нея като за чалга певица, защото основния й проблем не е, че е такава, а че е алчна и проста селяндурка! Чалгата закономерно си идва ако си *** ***. Все едно дали имаш спонсор или не.