Усмихни се на шофьора до теб

Шест радиостанции в обща позитивна кампания
21 май 2012 12:12, Петя Славова
6
Усмихни се на шофьора до теб
Хилда Казасян също се вдъхнови от кампанията. Снимка: Булфото

Ако си сред тези, които предпочитат да заменят негативните емоции, предизвикани от мръсен въздух, задръствания и блъсканици из обществения транспорт, с нещо ползотворно, можеш да се включиш в кампанията, която организират няколко български радиостанции.

Това вече направиха Хилда Казасян, Емо Чолаков и музикантите от Hooverphonic, които споделиха какво предизвиква усмивките им.

Позитивната идея е на екипа на радио N-JOY , който вдъхнови хиляди слушатели в трафика да се усмихнат на шофьора до тях.

В инициативата се включиха още Z-Rock, Melody, bTV Radio, Jazz FM и Classic FM. Всички те прекъснаха програмата си точно в 9:00 часа за да излъчат специалния анонс. Посланието на кампанията да запазим позитивната емоция от всяка усмивка и така да направим всеки момент от деня по-добър, достигна до многобройната и разнообразна аудитория.

Именно покрай това в ефира на Jazz FM музикантите от белгийската трип-хоп формация Hooverphonic споделиха, че се усмихват когато свирят на живо и публиката пее заедно с тях.

Хилда Казасян пък призна пред N-JOY : „Когато се усмихнеш два-три пъти на сила дори, за да обърнеш целия процес вътре в теб - наистина ти светва пред очите. Така че трябва да се полагат усилия, за да имаш това излъчване и не само да имаш това излъчване, а да имаш тази нагласа към света, защото усмивката и цялата тази добронамереност – това е нагласа към света около теб. Не е просто една гримаса”.

Пред Елена Розберг на живо в ефира на Z-Rock Емо Чолаков също се обърна към слушателите с призив да се усмихват по-често, за да направят деня си по-хубав и добави: „Наистина пробвайте, направете си един експеримент, когато сте някъде по улиците или шофирате – усмихнете се, за да се уверите, че ще ви отвърне дори и най-намръщеният човек около вас”.

Кампанията предизвика усмивките и на Белослава, Мая Новоселска, Теди Москов, Ненчо Илчев, Станислава Цалова, Графа, художникът Виктор Попов и много други.
 


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
5
 
! Отговори
Uio123 преди 8 години
Апа Язе кат са напия, си събувам гащите, и по сфетофарите си го вея през прозореца!
4
1
 
9
 
! Отговори
Ало преди 8 години
Платения сайт къде ви е информацията за прикритото от полицаи участие на Ники Михайлов в катастрофата в събота?
3
6
 
3
 
! Отговори
Иноватор преди 8 години
Може също да се подемят и подобни инициативи като: бъркай си в носа докато караш, сложи си червило, гримирай се, както и инициативи свързани с естествената биология на човека да не ги изброявам.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бравос, шъ съ сетят! :) Аз пък обичам като карам, особено в задръствания, да се майтапя със случващото се. Много е готино, защото хем си отреагираш, че някой те засякал, хем се зареждаш с положителни емоции. Много често като ме чуят шофьорите от съседните коли кви ги говоря и те се разсмиват. :)
1
10
 
6
 
! Отговори
vx преди 8 години
Аман от к... инициативи - нямат си изглежда др. работа или нещо ще си търсим...