Михаела Филева и Светльо с максимални точки в Dancing Stars

Сани Жекова и Нана останаха на дъното на класирането
26 мар 2014 12:35, Александър Попов
3

Михаела Филева и Светльо за втора седмица са на върха. Снимка: Нова тв

Михаела Филева и нейният партньор Светльо за втора поредна седмица се представиха най-добре и оглавиха класирането в Dancing Stars. Те бяха оценени с най-много точки от журито след изиграното страстно танго.

Тази седмица шоуто минава под знака на любовта.

Шоуто започна с валс на рапъра VenZy и неговата партньорка Ралица, които получиха висока оценка - 34, а журито загатна, че ще е доста по-благосклонно към състезателите.

Похвали имаше за всички звезди и танцьори, особено за Ути, който за втора поредна седмица танцува със счупена ръка и с Елена стигнаха до четвъртото място.

Участникът в две поредни елиминации - Мариан Кюрпанов, също отбеляза значителен прогрес, като тайната му за повече грациозност били танците с табла по време на репетициите.

Все пак героите на вечерта бяха Светльо и Михаела Филева, които получиха максималните 40 точки.

Втори останаха Нели Атанасова и Наско Месечков, които събраха 37 точки, а трети Дарин и Ани с 36.

Няколко грешки по време на изпълнението пратиха на дъното Сани Жекова и Симеон, които заедно с Нана и Мирослав получиха скромните 27 точки. В зоната на застрашените след оценките на журито са още Мика Стоичкова и Тодор и Елена и Деан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 10 години
Ако сменят половината жури /Раева и Мутафчиев/, както и двамата водещи /Калин Сърменов и Алекс Сърчаджиева/, шоуто ще стане поне 10 пъти по-добро. А ако танците перобладават, а не някави пълнежи, шоуто може наистина да стане добро.
2
2
 
9
 
! Отговори
бг преди 10 години
Аз пък съм на мнение,че тази год. това танцовалн шоу е едно от най-приятните за гледане!Интересни и забавни танцови двойки!
1
5
 
4
 
! Отговори
БКП преди 10 години
Плакни простолюдие очите с помия, за да не сбъркаш за кого да гласуваш!