Яйца "Бенедикт" осигуриха имунитет на Елена в MasterСhef

Съперничката й Мариела се превърна в "секс говорилня"
Обновена: 27 мар 2015 14:29 | 26 мар 2015 09:12, Александър Попов
11
Яйца "Бенедикт" осигуриха имунитет на Елена в MasterСhef
Мариела говори непрекъснато за секс. Снимка: bTV

Първият женски дуел в MasterСhef изправи една срещу друга Елена и Мариела.

В майсторския клас шеф Андре Токев преподаде урок как се приготвя абсолютната класика, която определя стандартите на повечето ресторанти от висок клас – яйца "Бенедикт".

Преди битката за имунитет Мариела се похвали, че често правила този специалитет на любовниците си, докато Елена чистосърдечно си призна, че няма опит в приготвянето на тази рецепта с яйца.

Всъщност, през цялото време на приготвянето, както и в разговорите с журито, Мариела правеше връзка между ястието и секса, което само специалистите биха казали дали е проблем на личността.

Така или иначе секс закачките не помогнаха на зрялата Мариела и в крайна сметка яйцето "Бенедикт" на Елена получи по-висока оценка.

Тримата, които показаха най-слаби резултати в теста за креативност - Кристина, Петър и Деляна, пък трябваше да приготвят десерт в поредния стрес тест. И тримата имаха проблеми и чиниите им не бяха на висота, но заради безформено суфле с черна престилка се сдоби Кристина. Така тя отива със сигурност на днешните елиминации, които ще определят кой ще си тръгне от кухнята завинаги.


11
Още по темата: MasterСhefшеф Андре Токев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Киро чорбатаНе коментирай ,ти също не си опитал!
8
1
 
3
 
! Отговори
shmatarok преди 7 години
Уффф този дърт, разгонен крокодил с увисналите бузи - да си гледа в чинийката и да си мълчи. За да не сипя негативизъм едностранно - реакцията на анорексичното девойче пък беше повече от пресилена - Ох, как може пък тази за секс да говори ... Вярно, че е шоу със сценарий, но до там. Каквото сложиш в чинията - това е - вижда се. Жалко, че за зрителя остава само визуалната консумация :) (в някои от случаите май е и по-добре)
7
0
 
10
 
! Отговори
Рамзи преди 7 години
Колко е зле горката дърта, само тя си знае. И с тия приказки за е.бането друго освен съжаление не буди у мене.
6
2
 
7
 
! Отговори
сара бабунска преди 7 години
Предаването е супер !!! Тримата майстори -също... Мариела...нека си говори жената,какво ви пречи ?
5
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имунитет за ИЗЦЪКЛЕНИЯ АЛФ ,дето е много щастлива и добра,а май изобщо не е такава,ясно е,че тоя с татуировките си пада по нея и влияе и на мнението на колегите му,иначе тая з анищо не става,била болна,ами ок,там има и други болни,ама не чух нещо за техните болести.Ако тя спечели ще е най - нагласеното,което ще е жалко,защото ,иначе без нейното противно присъствие предаването е интересно.Симеон е победителя!!!
4
0
 
3
 
! Отговори
111 преди 7 години
Нали знаете, че всяка дума, всеки кадър подаден от камерата, как останалите учстници реагират на даден коментар, всичко е сценарий :) Иначе наистина добро предаване, особено за тези, които се увличат по кулинарията :)
3
2
 
12
 
! Отговори
Мима преди 7 години
Хубаво предаване има и какво да се научи ..но Мариела , ако мълчи повече ще направи по-добре, лошото впечатление,което оставя ище и изиграе лоша шега.
2
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-доброто предаване в момента по българските телевизии.
1
10
 
0
 
! Отговори
HAHAHA преди 7 години
BULGARISTAN !!! KAKVOTO PIPNEM , STAVO !!! MASTER SHEF ???????? BULGARISTAN !!!