Яйца "Бенедикт" осигуриха имунитет на Елена в MasterСhef

Съперничката й Мариела се превърна в "секс говорилня"
Обновена: 27 мар 2015 14:29 | 26 мар 2015 09:12, Александър Попов
11
Яйца "Бенедикт" осигуриха имунитет на Елена в MasterСhef
Мариела говори непрекъснато за секс. Снимка: bTV

Първият женски дуел в MasterСhef изправи една срещу друга Елена и Мариела.

В майсторския клас шеф Андре Токев преподаде урок как се приготвя абсолютната класика, която определя стандартите на повечето ресторанти от висок клас – яйца "Бенедикт".

Преди битката за имунитет Мариела се похвали, че често правила този специалитет на любовниците си, докато Елена чистосърдечно си призна, че няма опит в приготвянето на тази рецепта с яйца.

Всъщност, през цялото време на приготвянето, както и в разговорите с журито, Мариела правеше връзка между ястието и секса, което само специалистите биха казали дали е проблем на личността.

Така или иначе секс закачките не помогнаха на зрялата Мариела и в крайна сметка яйцето "Бенедикт" на Елена получи по-висока оценка.

Тримата, които показаха най-слаби резултати в теста за креативност - Кристина, Петър и Деляна, пък трябваше да приготвят десерт в поредния стрес тест. И тримата имаха проблеми и чиниите им не бяха на висота, но заради безформено суфле с черна престилка се сдоби Кристина. Така тя отива със сигурност на днешните елиминации, които ще определят кой ще си тръгне от кухнята завинаги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: MasterСhefшеф Андре Токев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Киро чорбатаНе коментирай ,ти също не си опитал!
8
1
 
3
 
! Отговори
shmatarok преди 9 години
Уффф този дърт, разгонен крокодил с увисналите бузи - да си гледа в чинийката и да си мълчи. За да не сипя негативизъм едностранно - реакцията на анорексичното девойче пък беше повече от пресилена - Ох, как може пък тази за секс да говори ... Вярно, че е шоу със сценарий, но до там. Каквото сложиш в чинията - това е - вижда се. Жалко, че за зрителя остава само визуалната консумация :) (в някои от случаите май е и по-добре)
7
0
 
10
 
! Отговори
Рамзи преди 9 години
Колко е зле горката дърта, само тя си знае. И с тия приказки за е.бането друго освен съжаление не буди у мене.
6
2
 
7
 
! Отговори
сара бабунска преди 9 години
Предаването е супер !!! Тримата майстори -също... Мариела...нека си говори жената,какво ви пречи ?
5
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имунитет за ИЗЦЪКЛЕНИЯ АЛФ ,дето е много щастлива и добра,а май изобщо не е такава,ясно е,че тоя с татуировките си пада по нея и влияе и на мнението на колегите му,иначе тая з анищо не става,била болна,ами ок,там има и други болни,ама не чух нещо за техните болести.Ако тя спечели ще е най - нагласеното,което ще е жалко,защото ,иначе без нейното противно присъствие предаването е интересно.Симеон е победителя!!!
4
0
 
3
 
! Отговори
111 преди 9 години
Нали знаете, че всяка дума, всеки кадър подаден от камерата, как останалите учстници реагират на даден коментар, всичко е сценарий :) Иначе наистина добро предаване, особено за тези, които се увличат по кулинарията :)
3
2
 
12
 
! Отговори
Мима преди 9 години
Хубаво предаване има и какво да се научи ..но Мариела , ако мълчи повече ще направи по-добре, лошото впечатление,което оставя ище и изиграе лоша шега.
2
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-доброто предаване в момента по българските телевизии.
1
10
 
0
 
! Отговори
HAHAHA преди 9 години
BULGARISTAN !!! KAKVOTO PIPNEM , STAVO !!! MASTER SHEF ???????? BULGARISTAN !!!