Живот без технологии и "извън системата"

TLC разказва драстичната промяна в три семейства
Обновена: 22 юли 2015 15:44 | 22 юли 2015 13:15, Александър Попов
1
Живот без технологии и "извън системата"
Снимка: TLC

Много хора в определен момент от живота си са мислили да зарежат всичко – да се изключат от технологиите и да заживеят по-простичко. Леснно ли е, какви са предизвикателствата?

Новата поредица "От града в гората" по TLC проследява три семейства, които правят точно това. Те казват "сбогом" на приятелите и близките си, продават домовете си и се преместват да живеят сред природата, за да започнат живота си отначало и "извън системата". Историята на семействата Кемп, Елиът и Уатфорд стартира на 27 юли от 22:00 часа с премиерния епизод.

И трите семейства имат мотив за кардиналната промяна. Уатфорд се опитват да спасят брака си, членовете на Елиът целят да подобрят здравословното състояние на майката, а Кемп искат да възстановят близките отношения помежду си.

В поредицата не липсват и съвсем битови пречки - докато строят подслон, например, намират свой собствен източник на течаща вода и разчитат един на друг по начини, които никога не са им минавали през ума.

Дейвид и Шей Кемп, които са щастливо женени с 5 деца, но работата на Дейвид взима превес в живота му, оставайки го с малко свободно време. Когато го уволняват, той и останалите членове на семейството правят преоценка на живота си и разбират, че натискът да се справят с ежедневните изисквания на обществото към тях е прекалено голям. Кемп са решени да избягат от системата и да заздравят връзката помежду си. Така, семейството оставя комфорта на дома си в покрайнините на града и заживява далеч от големия град.

Тина и Блейк Елиът търсят по-холистичен начин на живот, за да подобрят състоянието на Тина, която страда от дегенеративен артрит. Заедно с трите им дъщери, които обичат животните и техните домашни любимци, семейството планира да се премести в Орегон, където умереният климат благоприятства отглеждането на добитък и продукция. Блейк иска да построи къща от нулата и цялото му семейство ще трябва да го подкрепи по време на това сериозно емоционално предизвикателство.

Брет и Кали Уатфорд се опитват да запазят брака си и вярват, че елиминирането на външните фактори, които ги разсейват, ще ги сближи. Уатфорд трябва да убедят техните четирима синове, които обичат електронните игри и съвременните технологии, че откъсването от тях ще им покаже нов всят, изпълнен с приключения и възможности.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: TLCОт града в гората
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари