Секретни мисии и смъртоносни заговори – в сериала „Проект „Синя книга“

Драматичната поредица стартира на 30 декември по Bulgaria ON AIR
Обновена: 21 дек 2020 14:53 | 18 дек 2020 13:11, Ния Христова
1
Секретни мисии и смъртоносни заговори – в сериала „Проект „Синя книга“
Развиващ се на фона на Студената война и нарастващата атомна ера, премиерният за Bulgaria ON AIR сериал „Проект „Синя книга“ е базиран върху реален свръхсекретен проект на Военновъздушните сили на САЩ, при който командосите разследват Неидентифицирани летящи обекти и свързаните с тях феномени. Разтърсващата история, в която мистерия и истина се преплитат по необикновен начин стартира в ефира на националната политематична телевизия на 30 декември, от 20:30 часа и ще се излъчва всяка делнична вечер.
 
Драматичната поредица на носителя на наградите „Оскар“ и „Златен глобус“- Робърт Земекис, бързо печели одобрението на публиката и се превръща в сериал №1 след премиерата си в Америка. Освен вълнуващият сюжет, за големия успех съществена роля играе звездният актьорски състав, сред който са Ейдън Гилън („Игра на тронове“), Майкъл Маларки (Дневниците на вампира) и Ксения Соло („Черен лебед“). 
 
В сериала великолепният астрофизик д-р Алън Хинек е привикан в строго секретна програма на ВВС. Заедно с него в специалната мисия е замесен и капитан Майкъл Куин. Двамата командоси получават изключително сложната задача да разследват многобройни мистериозни случаи, свързани с Неидентифицирани летящи обекти. 
 
Докато усилията на Куин са концентрирани единствено и само върху изпълняването на поверената му задача, скептичният д-р Хинек отклонява погледа си встрани. В резултат на това, отличният астрофизик бързо разобличава формирането на заговор, открива купища фалшиви новини и разбива множество конспиративни теории. 
 
Всеки един от епизодите разгръща нова мистериозна загадка, която съчетава в себе си действителни исторически събития и конспиративни теории, свързани с НЛО.
 
Вълнуващата драматична поредица от свръхсекретни разследвания на специалните части на САЩ- гледайте всяка делнична вечер от 30 декември, точно в 20:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

 

Премиерният сериал ще бъде достъпен и за безплатно гледане онлайн в новата секция "Сериали" на bgonair.bg, където всеки може да проследи любимите си сериали след излъчването им в ефир.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първият сезон става. Втория нещо нямам сили да го догледам.