От СРС-та по делото "Муса": Щастливи сме, ако отидем в Сирия

Пазарджишкият съд разсекрети записи по делото срещу радикалния ислям
8 ное 2017 15:50, Анисия Иванова
27
От СРС-та по делото "Муса": Щастливи сме, ако отидем в Сирия

Съдът в Пазарджик разсекрети специалните разузнавателни средства по делото срещу Ахмед Муса и останалите му 13 сподвижници, подсъдими за проповядване на религиозна омраза.

На днешното заседание се слушат разговорите между подсъдимите, които според прокуратурата са разпространявали идеите на терористичната организация "Ислямска държава", съобщи bTV.

Още по темата


"За нас е чест и ще бъдем щастливи, ако отидем да помагаме на бойците в Сирия". Това е част от таен разговор, записан със специално разузнавателно средство между двама от подсъдимите по делото.

Те са събирали пари от 20 до 50 лева от хора от махалите в Пазарджик и Асеновград и са били предназначени за бойците в Сирия. На един от разговорите се чува как възниква предложение парите да бъдат разпределени между бедните братя в България, но така и не става ясно колко е събраната сума и къде е отишла в крайна сметка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
16
 
! Отговори
До Муса и Мусовците преди 6 години
Хайде, още ли сте тука?Вземете с вас и закачулените си грозотии с бурките, да правят там сексджихад докато вас руснаците ви изтребват като ***. Ама да не свалят бурките докато се чифтосват, защото без бурка и най-загорелият ИДИЛ-ец няма да ги иска.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Киконе, там по икиндия са на уиски и хурии
20
0
 
4
 
! Отговори
Жико преди 6 години
До ПакоНяма ромски романси
19
0
 
4
 
! Отговори
Пако преди 6 години
Да попитам, *** романси, *** ли са?
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ужастдивата ***, пускай си тръткалъ кючека и стига драска......по паметника, че ще развалиш вечната дружба на газа до Газа
17
0
 
3
 
! Отговори
Кико преди 6 години
До Жико Ром боец???
16
0
 
4
 
! Отговори
Жико преди 6 години
*** боец???
15
0
 
15
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Да заминават където искат. И без това много се навъдиха. Освен да паразитират на гърба на държавата друго не виждам от тях или поне от болшинството от тях. А това, че правят простотии постоянно ще го запомним. Чичко Со.ро.с няма да е вечен.
14
5
 
4
 
! Отговори
адвокат преди 6 години
Тия не знаят какво да приказват пред съда...Като го пуснат този запис,ставаш и казваш- да! щастливи щяхме да бъдем да идем в Сирия да помогнем на бойците,подпомагани от САЩ ,но вие ни арестувахте и ги лишихте от нашата ценна помощ!
13
7
 
4
 
! Отговори
ужаст преди 6 години
тотална дискриминация!значи САЩ може да помага на бойците,ние не може ?...дори не може да се говори...тцъ,тцътака ли?
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами заминавайте, бе! Но преди това си изгорете личните карти, че никога да не можете да се върнете обратно. Прав ви път и да вземете колкото се може повече м...ли с вас!
11
0
 
10
 
! Отговори
Чичо Долфи преди 6 години
В гетата има спешна необходимост от термична обработка и чалаф в особено големи размери. Кунц камерите трябва да пушат денонощно.
10
0
 
15
 
! Отговори
АЛАХ МОХАМЕДОВ преди 6 години
Жалко че не са отишли. Щяхме да сме щастливи ако не се биха върнали, а не като сега да натоварват съдебната система и данъкоплатците.
9
0
 
13
 
! Отговори
Mitkyla преди 6 години
Какви ислямисти са тия манг...ля бе? До вчера евангелисти днес вече от ИД.... Като за тях ще е чест да отидат в Сирия, бат Бойко да организира една влакова композиция(безплатна иначе никой няма да отиде)или няколко, да натовари цялата *** и да отиват там, туковиж понамалее престъпността.
8
0
 
10
 
! Отговори
Вутевица преди 6 години
Тоо ке го налагам по с тиганя по главата докоги му побелее брадата.
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пускайте ги да ходят в Сирия, нека се изпълни желанието им. Но дали ще искат вече? Да сте виждали миганьор революционер, готов да загине за идеята ислям?
6
3
 
15
 
! Отговори
12a преди 6 години
Ако беше при Бай Тошо, щяхте да сте щастливи и на варианта Белене.
5
1
 
13
 
! Отговори
Тзиганин преди 6 години
да отиде да се бие - и те самите не си вярват като са го казали :)))) То тая работа не е като оная работа.
4
1
 
32
 
! Отговори
?!?!?!?!?! преди 6 години
Значи ние късаме от залъка на децата си, за да има социални помощи и детски надбавки за тези, а те отделят от тези пари, за да ги пращат на ИД ?!НЕЗАБАВНО ЛИШАВАНЕ ОТ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО И ПРОГОНВАНЕ ОТ ПРЕДЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ В СРОК ОТ 24 ЧАСА !!! Нека това предложение да се разпространи чрез медиите и после да се проведе референдум, за да видим дали ще го подкрепят българските граждани.Глас народен - глас Божий!
3
1
 
37
 
! Отговори
1 преди 6 години
Хората затриха ИД, нашите един кандидат терорист не могат да осъдят.