Борисов считал Бобоков за почтен, комуникацията била според закона

Премиерът е питан на разпита и за либийския кораб
Обновена: 7 юли 2020 10:26 | 7 юли 2020 10:19, Веселина Йорданова
258
Борисов считал Бобоков за почтен, комуникацията била според закона
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов каза, че е водил многократно комуникация с Пламен Бобоков в рамките на закона. Той заяви това пред журналисти след разпита в Прокуратурата, на който се яви днес.

"Всичко е било в сферата на това, което законът позволява, да подпомагаме бизнеса зад граница", каза премиерът и посочи: "Винаги съм считал, че е почтен човек".

Още по темата

Той уточни, че не е говорил никога с брат му Атанас Бобоков.

Премиерът е бил питан и за либийския кораб "Бадр".

"Не помня дали с есемес или с обаждане, но ми каза, че могат да обявят България за пиратска държава, че едва ли не е отвлякла кораба. Говорих с либийския колега, изяснихме случая и оставихме съдът да се произнесе. Оттогава корабът няколко пъти си сменя флагове, собственост", каза Борисов.

Премиерът уточни, че Гранична полиция го пази и в момента той е на котва в Бургас. В момента, в който има съдебно решение, ще бъде изпълнено.

На въпрос вижда ли нещо престъпно, за да се стига до разпит от Прокуратурата, той отговори: "Щом така са решили, аз съм го направил". Премиерът каза още, че държавното обвинение прави "публични събития, за да се угоди на президента".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
алтернативата е гербавите чакали да се поставят на топло докато не върнат окраденото
184
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
стига сте не показвали тоя банкянски комунистбеше монархист а сега е "демократ"
183
2
 
2
 
! Отговори
Алтернатива има преди 3 години
До Анонимен 196: "Нинова иска война"? Това пък откъде го измисли.БСП е единствената парламентарна опозиция. Всички други са патерици на Бойко.Така че от това на практика можем да избираме: БСП или ГЕРБ. Малките партии винаги ще са патерици, въпроса е, на кого.По времето на Станишев бяхме на едно ниво с Румъния, а сега сме далеч зад тях и все на опашката на ЕС. Още един мандат на Бойко и никога няма да ги стигнем.
182
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дека папа???Папа-пупа.
181
2
 
9
 
! Отговори
гост преди 3 години
Кой почтен човек ще иска да комуникира с Боко или Горанов?
180
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКакво полезно е направил Х. Иванов от ДАЙ България,освен да *** и точи държавни пари?Такива търтеи,които работят срещу България и народа ли са ви симпатични?
179
2
 
8
 
! Отговори
ББ преди 3 години
ей сулю Знамето ни е защитавано с кръвта на предците ни...умирали са герой като |Левски и Ботев...навсякъде по-света биха те убили с камъни безмилостно за тази гавра...призовавам правоприлагащите органи да се самосезират и да защитят честта достойнството,Историята и саможертвите на Народа ни...недопустимо...минавате всякакви граници
178
2
 
11
 
! Отговори
ББ преди 3 години
вече вчера...видях как едни гавази на държавна служба вербално нападнаха един български гражданин Христо Иванов в опит да стъпи на Свободна Българска Земя,окупирана от неизвестни обявили я за собствен чифлик,еничарите си позволиха да се изгаврят със символа на държавността ни...Знамето на Р България...захвърляики го като пaрцал...и им плащате...и се зовете българе...човеци...позор сте...АНАТЕМА
177
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ и ОП нямат алтернатива в момента,ако имаше,щяхме да гласуваме за нея,просто нямат алтернатива,всичко останало е по-лошо от тях,а докато Нинова,която иска война(което означава кръв и убийства),а не мир е начело на БСП,не можем да гласуваме за БСП,Гергов предлага мир,но няма да го послушат злобарите!
176
2
 
16
 
! Отговори
Съпрайз! преди 3 години
И ние считахме Бойко за почтен, докато не му видяхме чекмеджето.
175
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руското слугуване на Бойко направо му разби мутрата.
174
1
 
0
 
! Отговори
gosho преди 3 години
До Анонименkaji nyakoy koyto da izberem
173
2
 
0
 
! Отговори
gosho преди 3 години
До Фактtetcut ne e harizan ot borisov a dogan go kupuva ot detcata na bivshiya ministur ot bsp papazov kato te si ostavyat maluk dyal ot tetca
172
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом Неделев е върхът на футбола у нас,закривайте спорта и да играят крикет или там каквото ида е . Направо изкукуригаха всички след 10 години управление на големият наш строител,футболист,тенесист и т.н. Борисов с пачките пари. Срам и унижение,но ние си го заслужаваме,щом го търпим толкова време.
171
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРОКУРАТУРАТА МУ ВИНОВНА СЕГА.
170
2
 
11
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Не смятам, че президентът е решил да топи ББ. ББ и Цацаров положиха всички усилия да направят ИГ гл.прокурор, като особено се отличи Цацаров, който беше зад него и го бранеше като орлица.Сетне Гешев, Цацаров, шефът на ДАНС и още един заминаха в САЩ, вероятно на среща със спец.служби на САЩ.Без премиер и вицепремиер.Като се върнаха, се получи интересна ситуация: посчените служби сякаш не са подчинени на ББ, а на друга държава. И ББ вече два пъти е разпит в СпП.Да не вини Радев,а себе си
169
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо е с маска? Да не би ...?
168
4
 
5
 
! Отговори
За сведение преди 3 години
До ФактДоги всъщност е агент Сава, Сергей,Не с фес и потури, а с ушaнка, с червена петолъчка.
167
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казва ли истината ББ ?- НЕ, пълна лъжа !
166
4
 
11
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Заснетият клип на Христо Иванов показа нагледно колко жалък паж на Доган бей е Борисов. Борисов му е харизал българска земя, български пристанища, български ТЕЦ !!!!! Защо Борисов не е с фес и потури ? Та той се явява слуга на Доган бей !