Прокуратурата проверява и Делян Пеевски

Иван Гешев го спомена на заседанието на ВСС
25 май 2023 14:39, Стела Стоянова
32
Прокуратурата проверява и Делян Пеевски
Снимка БГНЕС

Прокуратурата е започнала проверка по сигнал срещу депутата от ДПС Делян Пеевски. Това стана ясно от думи на главния прокурор Иван Гешев в края на заседанието на ВСС.

Той го спомена мимоходом в края на дебата по декларацията на шестимата кадровици от Прокурорската колегия, че им оказва натиск , като започва проверки срещу тях.

Още по темата
Главният прокурор обяви, че не той възлага проверките, а заместниците му, на които, докато е в отпуск, той делегирал права.

И като пример каза, че и днес по този начин били подписани още две проверки по сигнали - срещу него и Делян Пеевски.

Истината ще ни направи свободни и който върви по криви пътища, ще падне, каза Гешев по повод декларацията на шестимата от прокурорската колегия срещу него.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Климбо преди 10 месеца
А Доган-кога?Уффф *** то ДиПиСи-ту е тема табу...
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лили на шишталк
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много се надявам, че накрая е има реформа и Пеевски ще лежи в затвора за всичките си престъпления срещу българския народ и държава.
27
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Войната почна, ще видиме матеряла как ще гласува на следващите избори, от това ще зависи дали ще продължи е да ставаме ромска бедна държава с безнаказани мутри и бaлaчоци, или ще станем нормална държава.
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Делянчито след дубайския спецназ кютек е много кротък,смирен тих човечец. Освен че заслабна и мяза на Славена Вътова,редовно си плаща и вноските,че стават големи сакатлъци.
25
0
 
4
 
! Отговори
тя преди 10 месеца
Стига с тия" проверки"и накрая" невинен" като сълза ! Защо мене никой не ме проверява , който проверяват има защо !
24
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
До Искам да внеса едно...Първо:..-НЕ ВСИЧКИ са с промито съзнание !..И второ:...-Защо "трябва" да има некакъв "водач" ?...Когато цялото общество е включено в проблемите,нямаме нужда от "Бащици" като Боко !.."ДЕМОкрацията" това означава:-Управление на НАРОДА,а НЕ на мааааймунски терористи,определящи се като "водачи на нацията" .
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Гешев е радост" стана "Гешев е гадост".
22
1
 
3
 
! Отговори
Винету преди 10 месеца
До май, май. Никакво на акване не виждам. Ще си останеш с мокрите сънища.
21
2
 
3
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 10 месеца
Пак ли? И неговата стана като с "превземането на Бахмут.
20
1
 
11
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 10 месеца
проверява го от 2014та година !
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А той знае ли?
18
2
 
11
 
! Отговори
Пунта Мара преди 10 месеца
Аз съм Пунта Мара и да знаете от проверката нищо няма да произтече нещо съществено, а ще стане известно само моето хвърчило. За Пеевски няма да се намерят провнозначими доказателства. Нали за това са офшорни зони, офшорни банки и офшорни адвокати да перат парите.
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пеевски вече няколко пъти е проверяван и прокуратурата излезе със становище, че е чист като сълза- честен и изряден бизнесмен
16
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Решили са да изнесат цирково представление
15
0
 
12
 
! Отговори
Lina преди 10 месеца
Да видим до къде ще стигне смелостта гешевска , за съжаление шишА е син на висш кадър на ДС, и има за всички по нещо в папките , завещани. Може пък да го арестува най - накрая , от кога се прави на неразбрал?
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това не го вярвам.
13
1
 
17
 
! Отговори
Искам да внеса едно преди 10 месеца
уточнение.Не държавата е корумпирана и смахната,а политиците ни,които я имат за лично ползване,отъждествяват се с нея и прехвърлят собствените си негативни навици и действия на нея.А тя страдалката просто няма какво да направи.Ние,нейните чеда трябва да се вземем в ръце и да изметем отвратителната лакома и корумпирана пасмина начело на властта и партиите.Но как да стане? Вдигаме се всички и сваляме властниците.А после?Кой ще отиде отгоре,като съзнанието на всички е промито от онези?
12
0
 
14
 
! Отговори
Милиардер преди 10 месеца
Тези от прокуратурата да проверяват не само Пеевски, а и останалите депутати, които не ходят на работа, а получават заплати. Аз не съм като тях. Нито ходя на работа, нито пък заплати получавам. Ще има да ме чакат да си плащам осигуровките. Те не разбират, че когато фирмите ми са на загуба, аз продължавам да печеля.
11
3
 
10
 
! Отговори
Банкер от БНБ преди 10 месеца
Цветан Василеl и Васил Божков не само, че ще се върнат, но и ще се разприказват. За далавепите на българските политически лидери и техните субсидии. Че дори може и за магистралките му на Борисов да кажат.